Produtsent kinnitas, et nad ei tundnud punase vaiba tseremoonia eel mingit pabinat, sest Kuldgloobustel sai sarnane protsess juba kord läbi tehtud. "Me kujutasime juba ette, mis meid ees ootab, olime rohkem valmis kui eelmine kord ja ma arvan, et saime enam-vähem hakkama. Aga seda hindab tõenäoliselt juba vaataja," nentis ta tagasihoidlikult.

Felti hinnangul olid kõik auhinnasaajad tunnustuse auga ära teenitud nii filmikunsti kui kampaaniategemise eest. "Naiivne oleks olnud arvata, et 5 seast meie selle Eestisse toome. Meil oli kindlasti see võimalus, sest mida kaugemale see kampaania jõudis, oli tunne, et see pole päris võimatu. Aga tegelikult meie šansid ei olnud reaalsed," analüüsib ta.

"Kõigepealt tuleb filmitegemisega vaeva näha, enne muu kallal pole mõtet vaeva näha. Ja kui tundub, et siia maailmaossa me sobime, siis tuleb hakata vaeva nägema sellega, et film saaks nähtavaks ja oleks ligipääsetav. Kuna meie Ameerika levi on alles algamas, siis oli see eeliseks teistele," kirjeldab Felt ja lisab, et nii ei saa, et teed lihtsalt hea filmi ja jääd ootama, et keegi aitab edasi. "Ilma kampaaniat tegemata ei saa midagi!"

Felt leiab, et nad "Mandariinidega" jõudnud piisavalt kaugele: "Saime Ameerikas oma levi ja nominatsiooni ja see on päris suur tükk asja küll jah! "Mandariinid" on mingis mõttes vana film, me tulime sellega välja 2013. aasta novembri alguses ja seda on näidatud paljudel festivalidel, nüüd jõuab alles kinolevisse ja ekraanidele, seega meie ei saa midagi enam teha. Film on tehtud, oleme sellega jõudnud kõrgele ja kaugele ja hakkame mõtlema juba uute filmide peale. Peaksime tulevikku vaatama, "Mandariinidega" on joon all."

Lõpetuseks nendib ta, et suurshow tõmbas äsja otsad kokku. "Tulime välja praegu, inimesed teevad suitsu, tõmbavad hinge. Kõik kellega kohtusime, olid siin staarid. Isiklikult pole kohtunud kellegagi ja mu meelest polegi see kõige tähtsam," lausub ta lõpetuseks.