Billneeve kandis stringe

Eilses saates "Õhtusöök viiele" pakkus külalistele õhtusööki kunstnik Billeneeve. Ootamatu üllatus tabas televaatajaid hetkel, kui kaameramees otsustas filmida ka naise seelikualust. Pealiskaudsel vaatamisel jäi mulje, et Billeneeve ei kandnud aluspesu.

Publikule räägib kunstik, et ta ei olnud saates palja tagumikuga vaid kandis siiski stringe.

Billeneevele tundub arusaamatu, miks kaameramees otsustas ühel hetkel tema seeliku alla sõita. "Ma arvasin esmalt, et tegemist on õhtusöögi saatega. Nüüd ma olen saanud aru, et tegemist ei ole saatega, mis räägib toidust. Nad oleks võinud kohe öelda, et plaanivad panna kokku kamba kloune. Kuigi ma isiklikult ei saa aru, kuidas mina ülejäänud seltskonnaga haakun?"

TV 3 pole midagi arus

Lisaks hämmastab Billeneevet saate tegijate käitumine. "Nende sõbralikkus sai otsa täpselt sel hetkel, kui võtted lõppesid. Olen üritanud korduvalt saate toimetajat kätte saada, kuid ta lihtsalt ei vaevu mu kõnele vastama. Ta isegi ei tea, mis küsimuses ma talle helistan."

Billeneeve leiab, et TV 3 peaks tema ees vabandama. Ta ei mõista, miks saatele teksti lugevad lõigud on õelad. "Olen lugenud kommentaare ja inimesed on ju niigi õelad. Miks siis saade üritab õli tulle valada?"

"Minu elurõõmu see saade ära ei võta, kuid tundub, et telekanalil TV 3 ei ole mitte midagi arus. Kui mina tulin neile vastu ja osalesin saates, võinuksid nad jätta ära lõigu minu seelikualusest."