Allpool on edetabel, millist varem pole eladeski nähtud. Maailma õige ideaalsemad tümakad kõige erinevamateks olukordadeks on sinu ees ja täitsa tasuta!

VIDEO-EDETABEL: Millist tümakat jaani ajal kuulata:

8. Sind ümbritsev aedlinnak haiseb ebamadonnalikult grillimise järele ning ainsana tekitab mingisuguseidki rütme naabri taksikoera näljane klähvimine. No problemo! Tiri oma suur bassimasin õuele, keera helinupp põhja suunas ning käivita Skrillexi „Bangarang“! See palake haakub märkamatult koerahaugatustega ning võtab tasapisi ja hellalt kogu piirkonna üle. Ümberkaudse kinnisvarakrahhi teemal morjenda hiljem!

7. Millega muuta sinu asukoht ehk suvaline tiigi-, järve või jõeäärne 90ndate Pärnu rannaks, kui veel lendasid pilgud ja nooled ning longero oli staatuse sümbol? Loomulikult on selleks DJ Maics & Võlurossi „Narkovanaisa“! Paned selle loo virutama ja oledki peksupealinna linnapea! 

6. Jaaniõhtu on kujunenud sedakorda välja korteris ning oma tarkuses oled kuulutanud välja retropeo. Samas peitub troojahobune selles, et retroajal ei olnudki tümakat? Vale! Kutsu esile vana ja legendaarne naabritehirm 666 „Alarma!“. Ole mureta, kui su bassikõlar piisavalt matsu ei anna. Loos leiduv refrään-pinin tungib ka lihtsamate ruuporite abil kas või läbi pommikindla raudbetooni!

5. Läbi mõnesuguste veidrate ussiaukude oled sattunud lõkke äärde, kus domineerivaks riideesemeks linane särk ning naiste ainus "stiilipäevik" on lillepärjad peas. Keegi on kohale kutsunud pikajuukselise puukallistaja, kes ümiseb akustilise kitarri saatel väelaule. Kõik õõtsuvad paremale-vasakule, aga sinule on laulu vägi nagu kivi ilma kääride ja paberita. Et kivi alt pääseda, võtad välja oma nööpkõrvaklappidega MP3-e mängija. Aga mida peale panna? Loomulikult tund ja 19 minutit kestev Progressive Full On Goa Trance Mix! Asi on natuke "seeneteemas" ning selle ajaga peaks kitarri nokkiv lõng ära väsima küll. Ära unusta pead rütmiga kaasa nõksutada ja loomulikult on vaid boonus see, kui su kõrvaklapid läbi kostavad!
4. Su jaanipidu näib pealtnäha normaalne. Tümm matsub, kõrbenud lihakiud hammaste vahel, jook libiseb, jalg tatsub, aga su tantsupartner kargleb kuidagi kaugel. Aeg-ajalt tundub, nagu tantsiks ta üldse kellegi teisega! Vaja kärmelt rütmikiirust alla tõmmata, peaaegu ballaadini. Aga kuidas saada aeglasest loost tümakat kätte? Lihtne!
Viska eetrisse Caspa "Where's my money"! Su kaaslane ei saa arugi, kui äkitselt on su lestad ümber tema keha keritud ja võdisete rütmide saatel nagu kuulirahe alla jäänud Bonnie ja Clyde!
3. Külasimman, laval levitab igihaljaid murutantse odava tehnikaga varustatud kukermees. Võimendi on nii nõrk, et aeg-ajalt käivad laulust üle nii laste kisa kui ka külajoodik Tiffonovi vandenõuteooriad. Sinu tähetund on saabunud! Oled oma neljarattalise südamesõbra suhteliselt lähedale parkinud ning su subwoofer on valmis simmanit alla neelama. Lähene asjale traditsiooniliselt ehk juba taarausuliste esivanemate iidolite Lutsu-Kruusemendi teemaga. Tühjenda oma autoaku Melkkeri "TOT"-i abil ning tõenäoliselt ülendatakse su hüüdnimi (Külaloll) väärikamaks (Totu)!

2. Oled moodne ja veedad jaaniõhtu ööklubis. Eurod on sms-iga kokku aetud, keha on „Armani“ siltide all peidus ja kokteil helendab rõõmsalt sinise lambi all. Siiski on sul probleem originaalsusega ja kohe üldse ei tea, millist lugu DJ-lt tellida, et õhtu sinule kuuluks. Kirjuta soovituse pikk nimi oma telefoni, sest meelde see sulle ei jää, aga „laivis“ kõlab nagu inglite laul ning kõik panevad sind tähele! Telli jaaniõhtusesse diskoteeki Samwell - "What What (In the Butt)" ja leiadki oma sõnajalaõie!

1. Kõige ekstreemsem olukord! Oled sattunud jaanifestivali ööbimispaika ehk läbuparklasse, iga sini-must-valge aknalipuga auto virutab võidu bassi ning sinu ideed välja paista on otsakorral. Ära muretse, söö rahulikult oma lögaburger lõpuni, lonksa sooja viina peale ning käivita Hard Bass „Eto škola kolbasõ“. Erakordne tähelepanu ja aktiivne suhtlemine garanteeritud!

Imelist jaani kõigile, kes sinu lähedale satuvad!