Juba 2011. aasta Markkuse ennustus lendas märklaua kümnesse ning järgnev nool rebestas eelmise robin-hoodilikult keskelt pooleks! On aeg lugeda päris uut, sedakorda lausa nanotäpset ettevaadet!

Jäär

Jäära sünnipäeva boonuseks satub äärmiselt huvitav hetk. Nimelt uus maailmalõpp! Paljud maiade kalendri täppisuurijad on avastanud, et 31. märts on hoopis olulisem ja kataklüsmilisem kuupäev kui 21.12.2012. Seega, lõpulootus köeb veel täielise leegiga!
Kindlasti tasub jääradel oma lõpukeldri või -koopa varud üle inspekteerida ning vajadusel tühjaks kummutatute asemele uued flakoonid hankida.

Sõnn

Sõnnidest jõmmidele tuleb 2013. aasta tipsen-topsen. Bemmide-Audide väärtus langeb bena hinnatõusu ja hübriidkärude müügi tõttu kolinal.
Lisaks katab SMS-laen ikka veel lappelt bena-hinnast tingitud puudujäägid ja jaanipäevaks saab masinad rahulikult randa tümakat virutama ajada. Helsingi vahet loksuvate orjagaleeride armaada on uue laeva jagu täienenud ning 2012. aastal aja maha võtnud Airport Jam tuleb tagasi veelgi raskemate võimenditega! 2013 tuleb täiega normaalne!

Kaksikud

Meie riigi kõige vingemad kaksikud on vaieldamatult Edgar Savisaared! Üks elab 2013. ehk valimisteaastal esimeses ja teine vägagi teises Eestis. Tehke järgi!
Kui 2013. aastal sõidab üks Edgar uhke Mercedes Benz E 350 CDI 4Maticuga, siis teise Edgari küünarnukki võib tunda logisevas tasuta ühistranspordis. Kui üks Edgar võtab külalisi idamaalt vastu Tallinna lahel hõrgutistega varustatud luksjahil, siis teine hakkab valimiste eel supiköögis kapsaleent jagama. Üks Edgar sõidab sahinal üle tutt-uue Ülemiste viadukti, teine avab Koplis pidulikult prügikasti.
Seega, 2013. aastal saab Tallinn endale täitsa imemehed, oma kaksik-Chuck Norrised!

Vähk

Alustuseks tuleb taaskord selgitada, et omal ajal edukalt poliitikast rahamerre sukeldunud Vähja-Tiit ei ole päriselt vähk ja tema pealt pole teistel vähkidel mõtet šnitti võtta.
Ida-Virumaa metallurgia asemel tasub vähkidel hoopis ikka muret tunda oma Lauluväljaku-äärses tiigis elavate suguvendade üle. Nimelt lööb väljakul 3. juulil peo lahti 20. juubelit tähistav Õllesummer. See tähendab, et õlletelgid, tivoli, benji-hüpped, võibolla-tulevad megastaarid ja meiemehed on sedakorda veelgi pompöössemad!

Lõvi

Kuniks Tallinna Loomaaia direktoriks on Mati Kaal, on lõvide elu lill! Küsid miks. Aga sellepärast, et Mati oskab arvutada ning ükski lõvi pole aastakümneid näljapajuki peal olnud! Nii ka uuel aastal.
Mati arvutas ilma suurema vaevata lõvide söögiraha ümber eurodeks ning sai tulemuseks 3800 eurot aastas. See teeb 317 eurot söögiraha kuus ühe lõvi kohta.
Ja nüüd kõik lõvid kooris: "Aitäh Mati uue küllusliku aasta eest!".

Neitsi

Neitsi kui puhtuse etalon jätkab oma teed puhtama mina leidmisel. Õnneks või kahjuks leiab ta enda jaoks sisemise puhtuse, mis tähendab, et tema köögis hallitab kärbatanud mahekaalikas ning lõkke-äärne kitarripinin paneb neitsi tihtilugu ka isiklikku hügieeni unustama.
Tagatipuks on 2013 Eesti suvi tulvil kahtlastest psytrance seenefestivalidest. Taoliste pidude ja lõkkeõhtute tagajärjel on neitsi lõpuks seest nii puhas, et tema pööning lausa kajab. Seega, enne tuppa laskmist tuleks puhastunud neitsid aiavoolikuga üle lasta. Hea uudis on, et sellised neitsid kipuvad oma neitsilikkust üsna vaevata säilitama.

Kaalud

Kaalude tulevik saab olema murelik, ennustab keegi Mang enam-vähem igal aastal. Põhjus on selles, et meie Andrus Ansip on ju kaalud ehk meie riigis on kaalud Ansip.
2013 ei tule aga kaaludele üldse murelik, sest jeesuslapse kombel võttis Ansip enda kanda kõikide kaalude patud (olgu, osa heitis ka Michali kaela, kes raskuse all kohe ka nõrkes) ning läbis Püha Meikari puhastustule.
Luterlikku loogikat kasutades, on kaalud nüüd puhtad nagu roosad beebid. Hoidke neid ja õpetage uuesti maailma ilusaid pisiasju märkama. Saagu neist uue ajastu lapsed!

Skorpion

Skorpionil tasub oma sünnipäeva tähistama sõita Indiasse, sest just siis laseb mainitud riik Marsi suunas lendu satelliidi Mangalyaan. Mis võiks olla veel lahedam sünnipäeva-ilutulestik?
Sünnipäevalast saab aga üllatada kingitusega, milleks on loomulikult Edgar Rice Burroughs'i raamat "Marsi printsess".

Ambur

Siiani tuntakse snaiprite all pensionäre, kes kataloogide lehvides kihutavad ühest linna servast teise odavaid tooteid jahtides.
2013. aasta Tallinnas laieneb snaiprite armee vähemalt poole võrra! Nimelt on eduka snaipri vundamendiks ja veendumuste aluseks tasuta ühistransport. Viimast alates jaanuarist pealinnas võimaldataksegi.
Toodete täppisküttimist asuvad seetõttu harrastama ka need pensionieelsed tegelased, kes varemalt täitsid oma päevad seebiooperite ning pitskardinate vahelt naabrite passimisega. Õnneks avatakse küttide rõõmuks ka mitu uut ostukeskust ning laiendatakse vanu.

Kaljukits

Kaljukitse aasta saab olema vägagi värvikas, aga ainult siis kui tal on olemas internet ja selle küljes ekraan. Nimelt lubab kurikuulus Kim „Dotcom“ Schmitz avada juba 20. jaanuaril uue failijagamiskeskkonna, mis kannab nime Mega.
2013. aasta lõpuks on ekraani ees snäkitanud kaljukitsest järel vaid midagi nuumlehma taolist, aga seda enam on tema meel tasuta piraatvaraga lahutatud.

Veevalaja

Tallinna Vee aktsiad ujuvad tõusuvees ning vaatamata sellele, et meie riigis on kasutamatult laokil enneolematud mageveevarud, ennustatakse riigi suurimale veevalajale ka uueks aastaks võimast edu.
Kui kallis lugeja oli tark ning pani oma säästurahad Tallinna Vee aktsiatesse, siis maikuus ootavad teda magusad dividendid. Saadud rahadega saab näiteks jaanipäeva eest Türki põgeneda.

Kalad

Kuna 2013 on veemao aasta, siis peab kalasid kindlasti hoiatama. Kalad, ae! Igasuguseid põhjuseta raevunud madusid ujub ringi!
Eriti tasub nagu pilpa peal hoida meie kalast suusatajat Jaak Maed. Kõik ju teavad, millised maod möödunud aastalgi meie suusa-armeest suuri tükke haukasid ja tervena alla neelasid.
Tasub juba ette loosungid valmis maalida: Meie usume Jaaku!