Juba vanarahvas ütles, et igale loomale oma silo. Nii ongi mõnele horoskoobi elukale ette nähtud maiade kalender ja maailmalõpp, teine aga pääseb libedalt nagu rasvane angerjas!

Tasub uurida, sest eelmise aasta horoskoop läks sajaprotsendiliselt täppi.

Markkuse 2012. aasta horoskoop:

Sõnn

Sõnnidel on rõõm olla meie esileediga samast tähtkujust ja seega neil maailmalõppu ei tule. Kadriorus löödi numbrid kokku ja seda peetakse lihtsalt liiga kulukaks hobiks.
Lisaks leivaküpsetamisele, rulluisutamisele ja fotograafiale, võivad sõnnidele tekkida veel mõned üldrahvalikud hobid. Näiteks planking, owling ja üle lõkete hüppamine. Kindlasti hakkab elavalt oma uusi hobisid eksponeerima sõnnist leitnant-rätsep Võrno.

Kalad

Kaladega on olukord pisut narr, sest keskkonnakaitsjate hinnangul on 2012. aasta globaalsed kalavarud kriitilisele piirile lähenemas.
Seega võib juhtuda, et maailmalõpp saabub hoopis vee all. Kuna nipsakad lääne-eurooplased kilu kalaks ei pea, siis eestlastel peaks selle koha pealt siiski hästi olema ning Vladislav Koržetsil vunts uuelgi aastal kalalõhnane.

Kaalud

Vladimir Vladimirovitš Putin on kaalude tähtkujus sündinud ja nagu idanaabri juures öeldakse, on kaalud Putini tähtkujus sündinud. Seega saabub kaaludele oluliselt tähtis pöördepunkt 4. märtsil, kui valitakse Venemaa presidenti.
Kui rahvas peaks ka seekord hääletustulemustes pettuma, võivad kaalud nautida maailmalõpu asemel araabia kevadet.

Vähk

Tallinna Lauluväljaku tiigi vähkidel tuleb taaskord üle elada nii Õllesummer kui ka mitu suurt kontserti. Lisaks õlleka igihaljatele kergemuusika viisidele ja krooksudele tuleb vähkidel näiteks ära kannatada ka Red Hot Chili Peppersi kräunutamine. Õnneks on meetrijagu vett vahel.

Kaljukits

Majandusgurud ennustavad 2012. aastaks nisuhinna kahekordistumist. See tähendab, et rukkileib ei ole edaspidi enam moodne vaid pigem sunduslik söömapoolis. Seega, "kõllast saia" söövad edaspidi traditsiooniliselt mõisnikud ja hellitatud kaljukitsed.
Kiirsööklates saab burgereid edaspidi aganaleiva vahel.

Veevalaja

Rahvastikuloendus tõestab lõplikult ära, et suur osa eestlasi on sõitnud põhja hõimuvelledele appi töötalguid pidama. Eriti tragid on seal aga veevalajad, kes seal halja töö asemel miskipärast võiga hangeldavad.
Tuleb kahjuks ennustada, et või hind stabiliseerub ning kui veevalaja soomlaste segumasinatesse vett valama ei hakka, võib või tema leivakäärultki kaduda.

Lõvi

Tallinna loomaaia isaslõvi Juna ja tema haarem ehk Tori ning Xylitol elavad ka 2012. aastal uues uhkes lõvimajas. Ainsaks vaenlaseks on Junat külastajatest eraldavast klaasist nähtav peegelpilt. Territooriumi kaitsmine peegelpildi eest tipneb käpahoobiga "vastase" pihta, mis kahjuks alati tabab elektrikarjust.
Seega on isasel lõvil aeg iseenda peegelpildiga harjuda. Emased võivad meid seejärel lõvikutsikatega üllatada.

Kaksikud

Kaksikute maailmalõpp ei saabu kindlasti enne 9. septembrit, sest just siis toimub 2012. aasta SEB Tallinna Maraton.
Milline suurepärane võimalus enne ilmalõppu üks kaksiku-tüng (väsinud kaksik poolel distantsil põõsasse, reibas rajale) ära teha!
Rahvaloendusel pangu aga ausalt end mõlemad kirja.

Jäär

Jäärapäine jäär saab ennast uuel aastal paindlikumaks venitada. Juulis toimub selle tarvis Baltimaade esimene joogafestival. Kui jääral juba jalg pea taha käib, siis ei morjenda teda mingisugune ilmalõpp!

Neitsi

Üllatav või mitte, kuid Cameron Diaz on neitsi! Cameronil pole samuti aega ilmalõppudega jageleda, sest temal on uuel aastal kaks filmi tulemas ja olgu kõik kenasti kinos seda vaatamas!
Ülejäänud neitsid nagu näiteks Arvo Pärt kipuvad uuel aastal aga väga usklikeks kätte. Mine tea, kellele see nunna-munga värk veel hea on!

Ambur

Ambur saab oma peavalust üle ja teeb uuel aastal rahvale kõvasti nalja, võimalik, et keerutab suurema seltskonna ees veel jalgagi. Aega-ajalt tõmbab ta pähe pruuni bareti ning muutub superkangelaseks nimega Zorro, kes abistab vaeseid ja Mart Laari.
Jah, Jan Uuspõld on ambur ja veel nii kõva ambur, et teised proovigu vaid järgi teha!

Skorpion

Skorpionil võib mürk alles jääda kui ta tabab ära, milline maailmavaluuta järgmisel aastal uperkuuti käib. Analüütikud panevad veksleid kahele valuutale, milliste täpsema mainimise jätaks pühade rahu nimel mainimata.
Soovitavalt võiks skorpion tapeedistuva raha eest omale seemnekartuleid osta, nii elab igasuguse võlakriisi vana-eesti kombel üle.