Oma higipoorid sai ta lahti sajandivanuses suitsusaunas, kuhu sõbrad talle jõuluportereid tõid.

On ta valmis või mitte, kuid tööaeg on jälle käes ja mees vahtigu tulevikku!

Kaljukits
Kaljukits on esimene, kes avastab, et tema sissetulekud hakkavad jaanuarist numbriliselt oluliselt väiksemad olema.
Lohutuseks aga seda, et ostetavate asjade numbrid lubati samuti pisemaks teha.
Halb on jällegi see, et siis saab ka iga loll aru, et ta teenib kolm korda vähem, kui näiteks põhjapoolsed hõimuvelled.

Veevalaja
Kuna 2012. aastal saabuvad Nibiru, tutt-uus Jeesus ning maailmalõpp, siis võiks Veevalaja 2011. aastat rahulikumalt võtta ja valmistuda rajuks järgmiseks.
Võib-olla tasuks rohkem seeni purkidesse marineerida. Selleks peab jaamaka muttidelt küsima, milliseid seeni juba kevadel korjata saab. Seenemets ei ole ainult kukekad, puravikud ja kärbsekad!
Kui ilmalõpust midagi üle jääb, võib valmistooted mulle tuua.

Kalad
Sa oled sündinud Chuck Norrisega samas tähtkujus! Õnn on su õuel juba sündimisest saadik peremehetsenud!
Ainuke mure on oma jõudu ohjeldada aga kui järgmisel aastal trahvimupodele jälle miljon tonni lund kaela sajab, siis kaeva nagu ei kunagi varem! ...ja "Teeme ära 2011" vaevapeole võiks ju samuti ainult kalad kutsuda. Milleks ülejäänud hädiseid mutukaid segama ajada?

Jäär
Jäärapäisus ei ole 2011. aasta Eestis in! Eriti halvasti saab sõgesikkudel ja pujäänidel olema meie kultuuripealinnas Tallinnas, kus kaasaegsed muutused nõuavad ellujäämiseks lahtist pead. Muidu pimestavad massidele mõeldud kõrgkunst ja punaste vaipade poliitbroilerid sind nagu värvitud muru Mihhail Gorbatšovi!
Harjuta ette: Mida teeksid, kui sinu perearst hakkaks performance-šamaaniks?

Sõnn
Kui mõni aasta üldse sõnni aasta olla saab, siis see on 2011! Varsti ilmuvad tänavatele "Vali mind!" plakatid, mis sõnnile nagu punane rätik mõjuvad ja kui pullikesel veriste silmade taga veel mõistuseraasukest järgi on, siis ta teeb ainuõige otsuse - kandideerib!
2011. aasta riigikogu valimised on puhtalt teineteise tolmu trampimise valimised. Seda suudab parimal viisil ikka vana hea sõnn!

Kaksikud
Kaksikutel tasub tõsiselt järele mõelda, palju neid või teda tegelikult on - üks või kaks. Otsus peaks toimuma enne suurt 2011. aastal toimuvat rahvaloendust.
Et üle loetakse ka eluruumid, siis tuleks need kevadel ära tuulutada ning roosiõliga üle piserdada. Kui oled Vormsi kaksik, siis vaata, kas Österblomi põrandapuhastusest on sada aastat möödas. Kui jah, siis haara labidas ja viska toa pinnas jälle laudadeni puhtaks.

Vähk
Eesti vähkidele annab 2011. aasta paremat lootust, kui 2010. Põhjus selles, et Riksu ojast püütud signaalvähid ei olnudki katku kandjad. Lisaks lasti Eesti veekogudesse elama ligi 30 000 jõevähi maimu.
Seega on uuel aastal paljunemist rohkem kui euro eest! Kui vaid see signaalvähk tagasi ei tuleks...

Lõvi
Tippkokk Dmitri Demjanov teatas, et uue aasta trendideks saavad olema koduleiva küpsetamine ja korilus. Vaene lõvi! Selliste tendentside pealetungiga üks loomakuningas küll moodsaks ei jää!
Õnneks on fookinlaste ja muude trendivampiiride vastu tekkimas põrandaalune, karvane ning higi järele haisev liikumine. Va lõukoer, aja jälgi, küll sa meid lõhna järgi üles leiad. Oled teretulnud!

Neitsi
Kui lõvi peab uuel aastal põrandaaluste ahvatlustega tutvuma, siis neitsid on parimad korilased üldse.
Rumeenias teatakse juba ammu, et kui käes on põud ja põllud tolmavad ikalduse järele, suudab neitsi poole hektari pealt ikka 20 tonni arbuuse korjata ja seda päevalillepõllult!
Samamoodi võib neitsile anda kätte jahu ja vee ning mõne aja pärast võivad nii Evelin kui ka Ilves hüva leiva peale käsi kokku lüüa. Kui vaid neitsi neitsiks jääks...

Kaalud
Kaalude tähtkujus sündinud Vladimir Putinile lubati, et Nord Streami gaasitoru valmib 2011. aastal.
Lase ka sina endale midagi lubada, sest mis saab olla veel suurem garantii, kui Putinile antud tõotus!
Kindlasti ei tasu üle pingutada aga mõne vajaliku kanalisatsioonitoru või panni kohalt räimehaisu tänavale suunava tõmbetorbiku võiks juba täna ära tellida.

Skorpion
Skorpioni elualad ehk kõrbed laienevad maailmas kliimasoojenemise tõttu ka 2011. aastal. Ei ole siin abi olnud suurtest G-kohtumistest ega väiksematest E-kohtumistest.
Eesti skorpionile võib meelehärmi valmistada see, et kliimasoojenemine toob meile hoopis siberi talve. Samas lähevad aga suvised kuumalained veelgi kuumemateks. Pole halba ilma heata!

Ambur
Kui tuntud igale-poole-alati-kiire ambur saab jõuludeks rula, rulluisud, suusad või kelgu, siis muutub ta uuest aastast rakenduva liiklusseaduse järgi kiireks jalakäijaks.
Vältimaks jamasid, kinkige amburile jõuludeks pigem rahustavaid viirukeid ja muud lõhnavat sodi, mis tema aega raiskavad ning igavustunnet tekitavad.
Peamine, et amburi päevane töörügamiste interluudium täituks vähemalt 2,5 tunnise telerivaatamisega, ohutuse mõttes ikka.

Head uut ja jätke vana meelde!