Rabarocki neljandal laval Red Bull Tourbus, astub üles Seto metal-punk ansambel Winny Puhh. Bänd lubas küll, et sel aastal nad ühtegi live-kontserdi ei anna, kuid teevad Rabarocki osas siiski erandi ning üllatavad ja šokeerivad festivali publikut taas oma uskumatu lavašõu ning Lõuna-Eesti huumoriga.

Lisaks on laval ka hulk noori bände: alternatiiv-rock bänd Merwis Kohilast, Taavi Peterson & Üdi - grupp andekaid muusikuid, kes moodustavad suurepäraste interpreetide näol kõlava terviku ning lummavad oma lavalise energiaga. Oma panuse annab gruuv-metal bänd Crucial Attack Viljandist. Veel saab näha Paul Oja ja Kallervo Karu, kes miksivad, skrätšivad ja taovad trumme.

Trummieksperimentidega tegelevat Massif-Drum Off-i vedav Kallervo Karu ning legendaarse Eesti hip-hop koosluse ToeTag-i DJ Paul Oja on ühiseid kontserte andnud alates aastast 2008. Red Bull Tourbusis näeb ka artiste väljaspoolt Eestit: Lätist Satellites LV, kes mängib mõnusat ja kaasakiskuvat elektroonilist briti popi, Leedu rockbänd Freaks On Floor ja Soome alternatiiv-rocki grupp Lapko.

Sel aastal andis Red Bull noortele bändidele ainulaadse võimaluse osaleda bändituuril, mille lõpp-peatuseks on Rabarock. Eelpeatused toimusid kolmes linnas Pärnus, Tallinnas ja Tartus ning lõpppeatuseks on Järvakandi.

Rabarock toimub 15. ja 16. juunil Järvakandis, sel aastal astuvad üles Ewert and The Two Dragons, Andrew W.K., The Stranglers, Dub FX & Flower Fairy, The Big Pink, The Dwarves, Von Hertzen Brothers, Kosmikud, Metsatöll, Genka jpt. Lisaks veel eksklusiivne Seenelava koos rokkivate kirjanikega. Festivali passid on soodushinnaga müügil Piletilevi ja Statoili müügipunktides üle Eesti.