W.A.S.P. tuleb Eestimaa pinnale neljandat korda. Seekord jõuab bänd siia tuuri "Return of Babylon Tour 2010" raames, mis tutvustab mullu ilmunud albumit "Babylon".
1982. aastal loodud bändi kontsertkavast ei puudu kindlasti aegumatud hitid nagu "I Wanna Be Somebody", "Wild Child" jpt.

Ansambli hing ja hääl Blackie Lawless, kes kirjutanud ka valdava enamuse bändi loomingust, on tuntud kui energiline showmees.
Omal ajal laenas Lawless mitmeid lavakujunduslikke elemente Alice Cooperilt ja The Wholt ning vürtsitas neid verise liha loopimisega publiku sekka, samuti piinapinkidele tõmmatud alasti modellidega laval.
Seetõttu sattus W.A.S.P. koheselt mitmesuguste komblusorganisatsioonide põlu alla ja polnud harvad juhused, kui nende kontserdid politsei poolt katkestati või sootuks ära keelati.

Ükski W.A.S.P.'i kontsert ei toimu ilma nende viienda liikmeta, milleks on 500 kg kaaluv ja õudusfilmide stiilis kujundatud platvormi ning mikrofonihoidja kombinatsioon "Elvis", mis vedrudel efektselt liigub ning millelt Blackie kontserti juhib.

Pileteid saab alates 14. augustist, kella 10:00-st osta SIIT.