USA-st pärit lauljanna Mariah Carey karjäär on olnud fenomenaalne. Pop-diiva albumeid on ostetud üle 220 miljoni koopia, mis teeb temast enimmüüdud naisartisti meie planeedil, ning ta hittlood on purustanud hulgaliselt erinevaid rekodeid. Nii näiteks on ta ainus artist, kes on suutnud lausa üheteistkümnel järjestikusel aastal nr. 1 hitte välja anda ja ühtlasi on ta kokku kõige rohkem nädalaid (79) Billboardi singlimüügiedetabeli esikohal veetnud. Sama pikalt on suutnud tabeli tipus püsida veel vaid Elvis Presley. Esikohale jõudnud singleid on Mariah Carey’l kokku ette näidata tervelt 18, mis kõigi aegade edetabelis annab talle biitlite järel teise koha. Edetabeli tippu jõudnud lugude hulka kuuluvad näiteks “Hero”, “Fantasy”, “Always Be My Baby”, “We Belong Together” ning “One Sweet Day”. 6. aprillil on võimalik paljusid neist hittidest Tallinnas oma kõrvaga kuulda.

Viie-oktavilise hääleulatusega Mariah Carey on lisaks laulmisele ka suurepärane laulukirjutaja ja produtsent ning osalenud filmides nii näitleja kui režissöörina. Mariah on võitnud mitmeid Grammy auhindu ja Ameerika Muusikaauhindu, Billboard on ta tituleerinud dekaadi parimaks artistiks ning tänu oma mitmekülgsele talendile on tal hulgaliselt fänne igas riigis. Sweet Sweet Fantasy tuur saab alguse Ühendkuningriikides järgmise aasta märtsis ning viib Mariah Carey lisaks erinevatele Euroopa riikidele esinema ka näiteks Lõuna-Aafrikasse.

“Liiga kaua on möödunud meie viimasest kohtumisest. Ootan Euroopa kontserte väga. Ma luban, et ees ootavad imelised hetked ning mul on teile varuks mitmeid üllatusi. Näeme juba varsti, armsad!” saadab Mariah fännidele tervitusi.

Mariah Carey esineb Tallinnas, Saku Suurhallis 6. aprillil 2016. Piletid tulevad avalikku müüki reedel, 18. detsembril kell 10.00, FBI kontsertklubi liikmetele algab eelmüük kolmapäeval, 16. detsembril kell 10.00.