DJ, produtsent ja plaadifirma omanik Mark Knight on globaalse muusikapoe Beatport andmetel jõudnud edetabelites kaheksal korral esimesele kohale ning on kõige müüdumatest artistidest teisel kohal. Tema 2003. aastal loodud plaadifirma Toolroom on välja lasknud mitmeid maa-aluseid hitte ning edukaid artiste nagu Adrian Hour ja Green Velvet. Samanimeline raadiosaade on kuuldaval rohkem kui 60 riigis ja jõuab iganädalaselt rohkem kui 13 miljoni inimese kõrvadesse.

Artist valib oma esinemisi väga hoolikalt ning mainis, et huvi Tallinna show vastu tekitas just Kultuurikatla unikaalsus ning Eesti müstiline aura globaalsel areenil.

Üritusteseeria Katel korraldajate sõnul on see Eesti elektroonilise muusika maastikul uueks verstapostiks ning suureks auks.

Raadio 2 saate Majamasin saatejuhtide sõnul on Mark Knight elektroonilise tantsumuusika evolutsiooni üks juhtfiguure ning seda jõudu ja julgust on tunda tema loomingus ning settides. “Viige ennast varakult kurssi ja tulge aegsasti kohale. Majamasinal on puhas au jagada lava legendiga ning lubame, et oleme väärilised nii soojendama kui jahutama.”

14. aprillil astuvad Kultuurikatlas üles lisaks Bombossa Brothers, Majamasin ning Eesti house-muusika raskekahurvägi Rulers Of The Deep. Liitu üritusega Facebookis!