Publik loosib kaks pääset Jõulujazzi viiele kontserdile:

Britt Quentin (USA) & Estonian Voices
06.12 Vene Teater, Tallinn

Detsembris kulmineerub uue eesti vokaalansambli Estonian Voices ja ameerika vokalisti ja armastatud vokaalansambli M-Pact juhi Britt Quentini aastapikkune koostöö. Britt Quentin, kes teist aastat mängib Londoni West Endi lavastuses „Thriller Live“ Michael Jacksonit, on andnud oma kultuuripealinna Tallinn 2011 sündmuste raames toimuva jazziresidentuuri ajal noortele muusikutele vajalikke näpunäiteid ja arranžeerimisoskusi.
Kontserdi esimeses pooles astub Britt Quentin üles oma saateansambliga ja teises pooles esineb ansambel Estonian Voices, kavas nii jazziklassika kui värske omalooming.

Ana Salazar (Hispaania) "Canta a Edith Piaf"
08.12 Vene Kultuurikeskus, Tallinn

Hispaania elegantse lauljatari ja flamenco-tantsijanna kummardus Edith Piafile on omapärane kombinatsioon flamencost ja prantsuse šansoonist. Kavva on valitud prantsuse diiva paladest need, mil on enim ühist flamenco-tundega ning need lummavad ka Salazari kõige rohkem.
Tantsijanna-näitleja taustaga lauljataril õnnestub läbi tantsu esile tuua seda emotsiooni muusikast, mis muidu tabamata jääks.

Voice Messengers (Prantsusmaa)
09.12 Vene Kultuurikeskus, Tallinn

Prantsuse vokaaljazzi eliiti kuuluv oktett The Voice Messengers liidab bigbändiliku svingi, unikaalse poeesia ja särtsaka muusikalise show. Nendega on töötanud ka legendaarse Les Double Six’i arranžeerija Mimi Perrin.
Emotsioonidel ja poeesial on ansambli universumis oluline roll, nii on kavasse lisatud ka kuulsate prantsuse poeetide viisistatud luulet, mis elegantselt seob jazzi prantsuse keele kauni kõlaga.

Five Senses feat. Nguyén Lè & Kristjan Randalu
09.12 Viljandi Pärimusmuusika Ait

Eestis, Saksamaal, Suurbritannias ja USAs tegutsev tunnustatud eesti pianist Kristjan Randalu tuleb Eestisse, et Jõulujazzi raames anda siin kaks kontserti koos oma saksa kvartetiga Five Sensens. Kontserdil osaleb erikülalisena võrratu kitarrist Nguyén Lé – Vietnami päritolu prantslane, kelle mängu on kirjeldatud kui midagi enneolematut.
Imetlusväärsese vabadusega liidab ta noodid kütkestavaks helide kombinatsiooniks. See koosseis köidab tõepoolest kõiki meeli!

ER laululapsed & Birgit Õigemeel
10.12 Vene Kultuurikeskus, Tallinn

Eesti Raadio Laste Laulustuudio lapsed Kadri Hundi juhatusel esitavad jõulu- ja talvelaule – nii vanu ja tuttavaid kui üsna uusi, autoriteks Olav Ehala, Rein Rannap, Märt Hunt, Kadri Hunt, Riine Pajusaar, Mart Siimer jt.
Lastega koos lustivad Piip ja Tuut, solist Birgit Õigemeel ning Siim Aimla ansambel.
Kontserdil esitletakse ühtlasi ka laululaste talvelaulude plaati, mida on hea kuulata piparkookide tegemise kõrvale!

Võitjad:

Britt Quentin & Estonian Voices - Margit Hein

Ana Salazar "Canta a Edith Piaf" - Piia Laanemäe

Voice Messengers - Reet Paju

Five Senses feat. Nguyén Lè & Kristjan Randalu - Valdo Kivimägi

ER laululapsed & Birgit Õigemeel - Getter Martins

Võitjatega võtame ühendust.