Army of Lovers on 1990ndate üks suurimaid tantsuhittide tootjaid — retrokullaga on üle löödud nende unustamatud hitid nagu “Crucified”, “Obsession”, “Sexual Revolution”, “Israelism”, “I am”, “Let the Sunshine In” ja paljud teised selle ajastu megahitid. Sama head kui Army of Loversi hitid on kurikuulsad nende videod ja esinemiskostüümid. Rõhutatult skandaalne imago, kus esikohal oli seksuaalse vabakäitumise ülistamine šokeeris toona paljusid.

1987. aastal loodud bänd tegi 1990. aastate alguses läbi peadpööritava tähelennu ja nende neljast albumist oli kuulsaim “Massive Luxury Overdose”, millelt pärinevad ka Army of Loversi suurimad hitid. 2012.aastal tuli bänd taas kokku ja on seni andnud vaid eksklusiivseid kontserte, valmistades ette suuremat comebacki.

Army of Lovers täiendab kahepäevase suurfestivali “We Love the 90’s” esinduslikku artistide rida — 26. ja 27. augustil astuvad Tallinna Lauluväljakul üles Culture Beat, Captain Jack, Dr Alban, Scooter, Londonbeat, Vangaboys, E-type, Alexia ja Basic Element.