Kohtunikud Maarja-Liis Ilus, Mihkel Raud ja Rein Rannap valivad välja 20 lauljat, kes pääsevad edasi stuudiovoorudesse, kus nende poolt hääletavad juba televaatajad.

Teatrivooru teisel päeval ootab ees laulmine fonogrammi saatel. Aega harjutamiseks oli vaid üks öö.

Tüdrukud teevad oma valiku Janis Joplini poolt kuulsaks lauldud loo „Piece Of My Heart“ või Katy Perry hiti „Firework“ vahel. Poiste menüüsse kuuluvad Koit Toome „Mälestused“, Robbie Williamsi „Let Me Entertain You“ ja Kings Of Leoni „Use somebody“.

Laura Prits esitas Janis Joplini loo „Piece Of My Heart“ ja rõõmustas hiljem, et tšillis täiega, kuid edasi ta ei pääsenud. Indrek Rebane lubas, et pakub hea laulu - ta valis Robbie Williamsi „Let Me Entertain You“. Pärast esitus ütles ta enda kohta: "Vägev!"

Mairo Leesaar teatas, et tema palvetas hotelli terve öö ja esitas seejärel Koit Toome laulu pala "Mälestused", kus ta oli laulusõnad ära muutnud.

"Kohtunikel oli ehmatanud nägu peas," lõkerdas Leesaar hiljem. Tõepoolest - Maarja, Rein Rannap ja Mihkel Raud olid omajagu üllatunud ja Raud uuris lõpuks vigurivändalt: "Kas sõnu oli lubatud muuta?"

Edasi Mairo Leesaar ei pääsenud.

VAATA ImreSaarna esitust, ka tema pääses edasi.

Marilyn Ollep ohkas pärast esitust, et tal läksid sõnad meelest. Triin Niitojale oli tulnud kaasa elama läinud aastal staarisaates tuntuks saanud Jaanus Saago. Triinu näeb ka järgmises voorus.

VAATA Triin Niitoja esinemist:

Teele Viira teatas, et üks õige artist peab tegema show`d ja teadma, millest ta laulab. Sellist kvaliteeti olevat Eestis vähe.

VAATA Teele esinemist:

15aastane Rosanna ja Teele pääsesid ka edasi stuudiovooru.