Madison Mars astus esimest korda avalikkuse ette Hollandi legendaarse ööklubi Jimmy Woo laval 5 päeva kestnud Amsterdam Dance Event festivali raames, mis meelitab igal aastal kohale rohkem kui 350 000 muusikasõpra üle maailma. Festivali käis uudistamas ka raadiohääl ja DJ Kristjan Hirmo, kes Publikuga oma muljeid ja üht meeleolukat videoklippi jagas.

“Hollandi superstaari Don Diablo poolt juhitud plaadifirma Hexagon artistide osalusel toimunud üritus oli juba eelmüügist 200% välja müüdud,” rääkis Hirmo, kelle sõnul poleks ta rahva tohutu huvi tõttu napilt peole pääsenudki.

Raadiomehele jättis kõige vägevama elamuse see, kuidas rahvas “laulis” kaasa Madison Marsi hitti “Milky Way”, mis on teatavasti hoopis instrumentaalpala: “Öeldakse, et see on suurim tunnustus artistile, kui ilma sõnadeta lugu hakatakse kaasa laulma.”

Madison Mars on siiani jäänud väga salapäraseks tegelaseks — tema nägu ja isikut on pingsalt varjatud. Sel nädalal annab ta Suurbritannias kolm kontserti ning juba 5. novembril astub mees esmakordselt ka oma kodupubliku ette. Club Hollywoodis toimuval peol löövad kaasa ka Kristjan Hirmo, Kert Klaus ning kaksikvennad Artur F & Marc F. Rohkem infot ürituse kohta leiad SIIT.