“Mõni aeg tagasi oli Facebookis tuline vestlus tänapäeva muusikavideote teemal. Professionaalsed videote tegijad mõistagi ei kiida heaks suunda, kus tehakse videoid ise ja põlve otsas. “Take a Chance With Me” videoga viisime leveli ikka täitsa alla. Filmimine võttis kokku täpselt kümme minutit, montaaž toimus telefonis ja nullist sajani võttis kogu protsess aega alla 12 tunni,” kirjeldab ansambli bassimängija Robert Kõrvits uue videosingli sündi.

“Tegelikult ei ole eesmärk tingimata kõike ise ja kiiresti teha vaid ei jaksa arutada kontseptsioone ja jaurata vaid teha ise seda, mis tundub sel hetkel õige ja hea," seletab ta.

Kuu ajaga kolm muusikavideot ühelt ansamblilt on ilmselt Eesti rekord? "Võib-olla. Samas kuskil on kindlasti mingid underground artistid või produktiivsed pulmalaulikud, kes toodavad veel tihedamalt. Videoid on lõbus teha ja kui see võtab täna sama kaua aega kui duši all käik, siis miks mitte teha," ütleb Robert.

Dead Furiese teine album ilmub vinüülplaadil 16. veebruaril. Kokku on 5 esitluskontserti üle Eesti. Esimene neist 10. veebruaril Tallinnas Snakehouse´s.