Värske EP pealkirjaga "Põhupunk" sisaldab akustiliseks "tsillitud", juba tuntud lugusid bändi varasalvest, kirjutab bänd.

Bändimees Isand Karp rääkis EP sünnist järgmist: "Lükkasime naturallidelt tolmu maha, lammutasime trummid algosadeks ja haarasime nurgast lõõtsa, et Number Ö hitid uues kuues sõpradeni tuua. Ideed selles suunas liikusid juba mõnda aega, nüüd siis jõudsime ka teostuseni." Kampa võeti taaskord fotograafist sõber Attila Paris, kes kogu selle simmani filmile jäädvustas. Eelnevalt on koostööd tehtud juba kahel korral. "Klapp Attilaga on olnud sedavõrd hea, et järgmiste videote ideed juba ootavad oma järjekorda," nentis Karp.

Suve jooksul saab akustilise kavaga Number Öd kuulda ja näha mitmes erinevas paigas. Trummarist asjaajaja P. Jaan vihjas: "Paari kohaga on juba kuupäevadest juttu olnud. Kui asjad paika loksuvad, anname kindlasti teada." Samas on bändil plaanis esinemispaiku ka käigu pealt välja valida, n-ö bussiaknast. „Kui ilm soosib ja koht mõnus tundub võtame pillid välja ja paneme kohalike jalad tatsama," lisab P. Jaan.

Põrkepunkareid saab järgmisena esinemas näha 10. juulil Rutja lennuväljal toimuval motoüritusel SMASH. Tegemist on ainsa streetfighter'ite ja stuntrider'ite motokokkutulekuga Baltimaades. "Ega meiegi siis saa rahulikku simmani tsiklimeestele pakkuda. Seal teeme ikka korralikku elektriseeritud kütet," märkis Karp.