Eks vanaema ikka pabistab, aga ma usun, et ta saab sellest üle," märkis Ott Lepland. Vanaemale kindluse ja julguse lisamiseks käivad proovid, kus harjutamist nõustab ka Oti tädi.
Ott Lepland lubab emotsionaalset etteastet, miks võiks võluda nii noorte kui vanade südameid ning viia Kärdlat laulupealinna tiitlile lähemale.

VIDEO:


„Laulupealinn“ on TV3 uue hooaja lipulaev, üle-eestiline muusikasündus, mis tipneb Eestile laulupealinna leidmisega.
Sarjas osalevad seitse laulustaari, kes koguvad oma kodukohas kokku kohalikud laulu- ja muusikasõbrad ning asuvad ühise meeskonnana teiste laululinnadega võistlema.

Muusikalisi esitusi kommenteerivad pühapäevaõhtustes põnevates ja üllatusterohketes otsesaadetes erinevad eksperdid nagu Anne Veski, Ivo Linna, Ženja Fokin, Rein Lang ja paljud teised.

Edu saadab neid meeskondi, keda televaatajad kõige enam toetavad. Armastatud lauljatest osalevad sarjas Birgit Õigemeel, Marju Länik, Tanja Mihhailova, Ott Lepland, Toomas Lunge, Taimo Toomast ja Koit Toome.

Teele Viira ja Marten Kuninga juhtimisel selgub Laulupealinn novembrikuus. Võitja viib uhke tiitli kõrval oma kodukanti ka 20 000-eurose rahasumma kohalikuks heategevuseks.

„Laulupealinn“ alustab hooaja avasaatega TV3s täna kell 19.30.