Istekohtadega kontserdil, mis lõppes seisva rahva kaasaelamisega, ei lastud aga ka pärast kolme lisalugu lõppeda, sest rõdul seisnud punt preilisid skandeeris lakkamatult "Kuula-kuula-kuula", kuni Ott Lepland tulede süttimisest ja paljude lahkumisest hoolimata tagasi lavale tuli ning "Kuula" ka ette kandis - ikkagi naistepäevakontsert ja naiste õigus.
Mees võttis aga muidu tõsist ja hingepugevat lugu seekord väga mõnusa rahuga ning ei pannud sugugi pahaks, et trummar Kaspar Kalluste veidi uusi rütme ja trummipulgatantsu lisas, Danel Pandre grimasse tegi, Jalmar Vabarna ukuleelega saatma hakkas ning Tanel Padar telefoniga filmides kõike seda jäädvustas ning hoogsalt nägusid ja liigutusi tehes kaasa elas.

Vaata, millise humoorika kuue Vallatud Vestid "Kuulale" täna andsid! (Kes või mis on Vallatud Vestid, saad teada sellelt Facebooki lehelt.)

Muide, kuigi kontserdi menu on suur, põhjust selleks küllalt ja pea kõik välja müüdud, on veel Viljandi lisakontserdile laupäeval vabu kohti!

Publik soovitab soojalt minna, sest keegi ei tea, mis üllatusi mehed veel teevad ning kui humoorikaks teised etteasted kujunevad! Pilte ja pigemat lugu toimunust saate lugeda juba homme!

Vabandame video kvaliteedi pärast, kuid ei saanud lubada ka, et teid sellest päris ilma jätame!