2017. aasta augustis alguse saanud alternatiivse elektroonilise duo Rainer Ild moodustavad kaks noort täkku Rainer Ild ja Sven Seinpere. Humoorikas punt kasutab laval erinevaid vokaalefekte ning žongleerib mitmete instrumentide vahel.

Värskelt on valmis saadud poiste kirjutatud loo „I’m Okay“ muusikavideo, mille näol on duo lühikese eluea jooksul tegu juba teise pildimaterjaliga. „Raudselt tänu sellele loole tuli Noortebändil võit koju! Preemiaks tegime palale metsiku video. Rainerile kohe meeldib mind muusikavideotes piinata. Ise ta pilti muidugi kordagi astuda ei julge..but I’m okay,“ vihjab trummar Sven bändikaaslase seekordsele režissööri rollile.

„Eesti TOP 7“ saatejuht Siim Kera poolt Eesti võimsaimaks ginger-songwriteriks tituleerinud laulja Rainer räägib loomeprotsessist: „Tegime jälle midagi, millest meil endal polnud aimugi. Leian, et luues ei pea teadma, kuidas teha. See lugu räägib enese ohverdusest teiste hüvanguks. Tihti öeldakse I’m okay, kuigi tegelikkusest on risti vastupidi. Ma loodan, et video väljendab seda ja publikul on seda vaadates ebamugav.“ Poisid lisavad kui ühest suust: „Soovitame „I’m Okay“ videot esimest korda mitte üksinda metsas vaadata ning ärge kodus järgi ka tehke. Minge õue!“

Eriliselt ägeda energiga silma paistva duo karjäär on saanud kiire lennu. Lisaks Noortebändi võidule oli neil au üles astuda ülimenukal Liis Lemsalu albumi “+1” esitlusel ning ühiseid kontserte jõuti anda veel lisaks Frankie Animali ja The Boondocksiga. Alguse sai koostöö mänedžer Sandra Sersantiga ning nüüdsest leiab Rainer Ildi ka Full House Agency artistide ridadest. Lisaks veel leping Taani plaadifirma No Angel Recordsiga.

Rainer Ildi saad laval näha juba 20. jaanuaril NO99s toimuval Intsikurmu talifestivalil.