Terve eilse päeva pasundasid kõmuväljaanded, et staaridest pungil kontserdil (teiste seas esinesid ka Eric Clapton, Bruce Springsteen, Kaye West, The Rolling Stones, Bon Jovi ja paljud teised) võib muuhulgas näha haruldast vaatepilti, kus 1990ndate alguses tegutsenud ja oma põlvkonna üheks defineerivaks bändiks tõusnud Nirvana pärast pea 20 aastat lahusolekut esmakordselt taas laval kokku saab.

Nii uskumatu, kui see ka ei tundunud, pidi 1994. aastal vokalist Kurt Cobaini kaotanud bändi laval kokku tooma eksbiitel Paul McCartney. Eile õhtul selgus kontserti nii kohapeal kui ka televisiooni ning interneti vahendusel jägivate miljonite pealtvaatajate silme all, et anekdoodina tundunud kuulujuttudel oligi tõsi taga!

Kolm kunagist Nirvana liiget Dave Grohl, Krist Novoselic ja Pat Smear ning Paul McCartney olidki tõepoolest orkaaniohvrite heaks kokku pannud ühise etteaste, kuid Nirvana kuulsaid lugusid mehed siiski ei esitanud, vaid tõid rahvani hoopiski ühiselt loodud uue loo "Cut Me Some Slack".

Kuula uut lugu ja anna teada, kuidas Sulle biitlite ja Nirvana seguansambel meeldib: