Apocalyptica eelmisel plaadil olid külalisesinejateks nimekad lauljad nagu Ville Valo, Corey Taylor, Gavin Rossdale ja Dave Lombardo. Ilmuva plaadi ja tuuri laulupartiide eest vastutab laulja Franky Perez, kes on varasemalt koostööd teinud ka Slashiga ning tema häält on kuulda olnud ka populaarses TV-sarjas ”Sons Of Anarchy”.

1993. aastal loodud Apocalyptica mängib jätkuvalt klassikalises võtmes muusikat ning neil õnnestub endiselt leida viise uuteks ja ootamatuteks muusikaprojektideks. Olgugi, et seljataga on juba 21 tegutsemisaastat, kõvasti üle 1000 kontserdi 50s eri riigis, naudib Apocalyptica endiselt suurt meediasoosingut ning ilutseb kogu maailma edetabelite tippudes.

Bändi uus album ”Shadowmaker” ilmub ülemaailmselt 3.aprillil 2015, peale mida läheb bänd Euroopa tuurile. Jaanuaris esines bänd metalikruiisil ”70000 Tons Of Metal”, peale mida suunduti Põhja-Ameerika tuurile. Soome live`idest on avalik siiani vaid kontsert Provinssi Festivalil.

Apocalyptica avaldas kaheksaminutise nimiloo ”Shadowmaker”, mille videot näeb siit. Muusikavideo lavastajaks on D.W. Warren.