Teistes riikides ilmub plaat märtsikuu jooksul.
Samuti saab alates tänasest ette tellida albumi "Äio" limiteeritud digipak-versiooni, mida tehakse vaid 2000 eksemplari. Kolmeks avanev digipak sisaldab 14 uhiuue looga tunniajast CD-d, 16-leheküljelist sõnade raamatut, postrit ja bändimeeste autogrammidega postkaarti. Plaati on võimalik ette tellida nii bändi kodulehelt kui ka rahvusvahelisest netipoest.

Värsket videot "Vaid vaprust" on võimalik alla laadida bändi kodulehelt. "Video idee oli meil olemas juba aastal 2004, kui palusime esimest korda oma albumi kaanepilti Eesti kultuskunstnikult Jüri Arrakult," ütleb Metsatöllu laulja-kitarrist Markus Teeäär. Trummar Marko Atso lisab: "Multifilm „Suur Tõll“ mõjutas meid kõiki oluliselt juba väga varases lapsepõlves. Seni lihtsalt polnud lugu, millele see suurepärane animatsioon külge pookida."

Nimelt on videos kasutatud Eesti vägilasmuistendi ainetel Tallinfilmis 1980. aastal valminud animafilmi "Suur Tõll“, mille kunstnikutöö on Jüri Arrakult ning käsikiri ja lavastus Rein Raamatult. Tänapäevased kaadrid filmis ja video lõikas kokku Villem Tarvas.

Veel on Metsatöllul rõõm teatada, et nüüdsest tegeleb väljaspool Eestit ja Soomet bändi kontsertidega Saksamaa agentuur ICS Festival Service GMBH. "Oleme sattunud heasse seltskonda, ICSi hingekirja kuuluvad näiteks sellised bändid nagu Saxon, Trouble, Doro, Girlschool, Overkill, Sacred Reich, Maroon ja paljud teised," ütleb Marko Atso. "Anname tulevikus endast kindlasti kõik, et olla selle agentuuri väärilised."
VAATA UUT VIDEOT SIIT