Festivali publiku hulgaks kinnitas korraldaja 11 200 inimest. “Just Sharon Corr meelitas Lauluväljakuke kella kuueks rohkelt rahvast,” täheldas Makarov. Tema sõnutsi astusid Bryan Adamsi ning Vaiko Eplik & Eliit pealaval üles rohkem kui 10 000- pealise publiku ette. Tema sõnul oli õhtu tipphetkedeks kui pealaval astusid üles Vaiko Eplik & Eliit ning seejärel Bryan Adamsi. Rockilava kütsid kuumaks Skindred ja Metsatöll.

Festivali kolmanda lava - Green stage’i ja EDM-telgi artistide mänedžeri Eero Muiste sõnul on kõik artistid kiitvaid sõnu öelnud laitmatu helipildi kohta. “Sound EDM-telgis on ülivõimas, seda kiitsid nii Caspa kui ka London Elektricity,” rõhutas Muiste. “Jääme põnevusega ootama tantsumuusikatähtede Röyksoppi ja Rudimentali homset esinemist,” lisas ta.

Pühapäeval avatakse festivali väravad kl 12 ning kolmel laval esineb ligi 20 artisti nii Eestist kui ka välismaalt. Homme astuvad üles Skid Row, Pantokraator, Ivo Linna & In Spe, Oli Brown, Walking Papers, East Trading Wang, Oust!, P.I.L ja Winny Puhh. Festivali lõpetab kahetunnise Kuuba-muusikashow'ga Zucchero, kellega koos on laval 16 suurepärast muusikut, sealhulgas Prince’i endine kitarrist.