Video režissöör Andzei Matsukevitsi sõnul on kõnealune video tema karjääri üks huvitavamaid ja mitmetahulisemaid, mille tegemiseks kasutas ta innovaatilist filminippi, mille sarnast pole keegi varem maailmas kasutanud. 

Sürreaalse ja nüansirohke video peategelaseks on rutiini eest põgeneda püüdev mees, kellel pea asemel juhtmepundar. „Juhtmepeast video tegemise mõte sündis ligi 3 aastat tagasi, kui filmisime materjali Aidese Õllesummeri etteasteks. Seal see mõte idanema hakkas ja nüüd on ta lõpuks valmis,“ lausus Matsukevits. 

Siin aga mõned naljakad faktid võtteplatsilt:
• Peategelast Juhtmepead mängis 10 erinevat inimest. Ühel osatäitjal õnnestus enne võtet pruukida nii palju külmarohtu, et näitlemise ajaks ei saanud ta aru, kus ta on või mida ta tegema peab. Seepärast transporditi asendusnäitleja Eestist kiirelt Läti võttepaika. 

• Ühel kõige keerulisemal võttel astus režissöör endale naela jalga, seega pidi operaator kogu musta töö ära tegema – tassima üksinda võttepaika tonnideviisi rekvisiite ja tehnikat. 

• Videos kasutatakse esmakordselt innovaatilist filminippi, mida keegi pole varem maailmas kasutanud. Videos pole kasutatud eriefekte – kõik, mida näete, on ehtne.

• Video valmis Andzei Matsukevitsi ja Vanaisa käe all, kelle eelmine ühistöö, video ansambli August Hunt loole „Thomas Malthus on surnud, mu arm“, kuulutati vaatajahääletuse tulemusena saate „Eesti TOP 50“ 2010. aasta parimaks.