"Sel hetkel kui kuulsime seda lugu, teadsime, et see on eriline," ütleb Kevin Richardson. "Ma olin täiesti pöördes klaverist ja sündist. Kui see gruuv teisest salmist sisse loob, siis.. NO KUULGE. Super meloodiad. Sa lihtsalt tahad ja seda lugu uuesti ja uuesti kuulata."

Lugu on salvestatud kohe pärast nende esimest väga edukat Las Vegase residentuuri. "Don’t Go Breaking My Heart" lugu saadab energia, mis on bändil, kellel on selja taga väga edukas aasta ning seda on kuulda ka loost, mis on jõulisem ja funkim kui kunagi varem.

On raske mitte mõelda, et bändi viimase aja tegevused pole antud loole oma mõjutusi kaasa andnud. On siis selleks loov koostöö Florida Georgia Line’ige, tänu kellele teenis BSB oma esimese number 1 kantri raadio singli või koostöö mitmete erinevate uute ja noorte produtsentidega, on "Don’t Go Breaking My Heart" ümbritsetud vaieldamatult suure loovenergiaga. Tegemist on märkimisväärse looga, grupilt, kes juba viimased 25 aastat suudab muljet avaldada.

"Me oleme ropult rüganud viimased 25 aastat," räägib AJ McLean,"ja koos oma plaadifirma ning kaasaegsete toetusega, teame, et saame esineda nii uutele kui ka vanadele fännidele veel pikka aega. Tunne on, just kui kõik alles algab."

“Don’t Go Breaking My Heart” – saadaval kõikidel digitaalseltel platvormidel – on kirjutanud Stephen Wrabel (Ellie Goulding) ja produtseerinud Stuart Crichton (Kesha) ja Jamie Hartman (James Bay).

25 aastat on Backstreet Boys olnud üks kõige edukamaid artiste muusika ajaloos ning on siiani ühed pop muusika kõige mõjukamaid esinejaid maailmas. Arvukate number üks singlitega, rekordeid purustavate tuuridega, ohtrate auhindade ja 130 millioni ülemaailmse müügiga, on Backstreet Boysi tunnustatud kui üks kõigi aegade kõige paremini müüv poiste-bänd.