Viimati esines Zemfira Tallinnas 4 aastat tagasi. Kontsert toimus suhteliselt kohe pärast tema viimase albumi „Tänan“ ilmumist.

Artemi Troitski peab albumit „Tänan“ kõige võimsamaks Zemfira plaadiks varasemate seast („Zemfira“, „Andesta mulle, Mu arm“, „Neliteist nädalat vaikust“, „Vendetta“). Hetkel töötab Zemfira täie hooga uue albumi kallal.

Tallinna show koosneb lauludest, mis on pärit kõikidelt Zemfira albumitelt, sealhulgas esimeselt, nimega „Zemfira“, millega lauljatar tungis Vene muusikamaailma 1999. aastal.

Asjatundjad märgivad, et tänased Zemfira laulud kõlavad sügavamalt, õhulisemalt, neis on vähem rock'n'rolli kui tema karjääri alguse poole loodud muusikas. Tema meisterliku valgusmängu ja võimsa heliga kontserdid on maailma tipptasemel.

Teel Tallinnasse esineb laulja oma uue programmiga Londonis, Pariisis ja Helsingis. Tema esinemiskohtade nimekirjas on veel Almatõ, Tbilisi ja Bakuu.

Kontsert algab ilma soojendajata. Saku Suurhalli laval esinevad ainult Zemfira ja tema muusikud. Tuleb märkida, et Zemfira on kuulus sellegi poolest, et alustab kontserti täpselt väljakuulutatud kellaajal.