Enda sõnul pole selles midagi veidrat, sest rokkenrolli soon olevat tuksunud temas alati - on ju koostööd tehtud bändidega nagu Ruja, Vitamiin, Ultima Thule, Metsatöll. Albumi detailid jätab ta siiski veel enda teada.

"Mulle kunagi ei meeldi ette kuulutada, enne kui töö valmis on, ent praeguse põhjal saan küll lausuda, et oodata on päris võimsa energiaga lähenemist minu uuemale loomingule. Koostöö Universal Musicu ja kõikide salvestusel osalevate muusikutega kulgeb väga hästi - on suur nauding nii heal tasemel tööd teha ja suurepärane kogemus!" kirjeldab Siiri.

Koostöö Universaliga sai alguse selle aasta kevadel, mil lauljanna avaldas sügavat muljet plaadifirma Soome filiaali tegevjuhile Jarkko Nordlundile. “Tegu on unikaalse rahvusliku aardega ja me olime siiralt rõõmsad ja meelitatud, et Siiri oli nõus meiega koostööd tegema. Tema talent on piirideta ja uus matrejal on lihtsalt lummav!“ arvab Nordlund.

Maailma suurima muusikakompanii Universali alla kuuluvad sellised artistid nagu Metallica, U2, Lady Gaga, Rihanna, Eminem, Black Eyed Peas, Tokio Hotel, Björk, Andrea Bocelli ja Diana Krall. Eesti muusikutest on esindatud Kerli, Metsatöll, Liis Lemsalu, Malcolm Lincoln, Röövel Ööbik, Tanel Padar & The Sun ja Ingrid Lukas.

Albumi esitluskontsert toimub 23. veebruaril Rock Cafes. Piletid Piletilevis saadaval juba sel neljapäeval.