Aega on olnud maa ja ilm, kuid nagu muusikutele kohane, siis ärgatakse alles viimasel hetkel, et oma ümbrikuke tuua ning tänasele päevale on eelnenud ilmselt mitu unetut ööd, kui stuudios demosid kokku on kärbitud.

Uskumatu, et juba on aasta sellest möödas, kui tervitasime legendaarses ETV fuajees Eesti laulu tulevasi kangelasi Tenfold Rabbitit, Miat, Teele Viirat, Rosanna Lintsi, August Hundi poisse ja palusid teisi.

Sel aastal on Publiku tähelepanelik kaamerasilm kasti seest tabanud juba Liis Lemsalu, Marvi Vallaste ja Taavi Petersoni ümbrikke. "Mitmed tõid 2-3 kaupa," jutustas kohalviibiv toimetaja.

Viimasena pani kell 14:55 oma looga ümbriku kasti ansambel The Blank Lips. Kella 15:10ni oodati veel igaks juhuks, kuid viimasel hetkel tormajaid ja hilinejaid sel korral ei olnud ning Heidy Purga ja Mart Normet toimetasid viimase kastitäie turvaliselt registreerimiseks ära.

"Jätsin telefoni meelega üles korrusele," nentis Purga naljaga pooleks, kartes, et mõni muusikamees ehk ajapikendust veel palub.

"Aitäh meediale," sõnas Mart Normet, kelle arvates on tänada tarvis just ajakirjandust selles, et hilinejaid ei olnud, sest muidu puhutaks see suureks uudiseks.

Vaata peagi ka Publikus galeriid salapärastest võõrastest ja kuulsatest, kes oma loo konkursile tõid!