Igal aastal on Ammende Villa aias üles astunud rida tänaseid pop-artiste, kes on aidanud Valgre loomingut praegustele kuulajatele tutvustada ja meeles hoida. Idülliline Ammende Villa aed on kontserdi toimumispaigaks ka sel aastal 7.juuli suveõhtus.

Kontserdi ideeks on hoida ja meenutada 1930ndate Pärnu kuurordi suvemälestusi - romantikat täis aiapeod, jalutuskäigud rannal, elusad tantsusaalid ja imeilus muusika. Täna läheb pikemalt, täna me ei muretse homse pärast, täna mängib Raimond Valgre.

Sel aastal tulevad Raimond Valgre loomingut esitama Rosanna Lints, Marvi Vallaste, Silvi Vrait, Tõnu Kilgas, Jarek Kasar (Chalice), Mart Sander, ansambel Greip ja Urmas Lattikase ansambel. Valgre muusika vahele esitab ilusamaid pärle Eesti armastusluulest Tambet Tuisk.

Ammende Villa aias algab kontsert kell 18:00, kuid kombekohaselt võib tulla kohale juba vähemalt tunnike varem, võtta värskendust õues töötavatest vabaõhukohvikutest või enda kaasapakitud piknikukorvidest. Laseme õhtul tekkida, ärme vaata kella ja ärme mõtle kasutule. Lisainfot saad SIIT