Ent Valeri Leontjevi kodulehekülg räägib teistsugust juttu. Sealse info kohaselt jäetakse ülesastumine ära, sest Eestipoolne korraldaja on üles näidanud "äärmist ebaprofessionaalsust".

"Kurvastamiseks pole põhjust, me näeme teiega veel lähipäevadel teistel kontsertidel baltimaades," teatas Leontjev oma veebilehel. "Põhjus kontserdi ärajäämiseks on lausa banaalne. Kohaliku korraldustiimi ebaprofessionaalsus. Inimene, kes pidi korraldusega tegelema, ei täitnud oma kohustusi ja ei valmistanud kontsertpaika korrektselt ette, ta ei muretsenud õiget helitehnikatki. Me ei saa seetõttu garanteerida teile kvaliteetset esinemist. Meie siirad vabandused kõigi ees!

Kahjuks pole meil õigusi enda kontserte Euroopa Liidus ise organiseerida, mistõttu tuleb pöörduda kohalike korraldajate poole. Seega esmakordselt tuuri ajaloos peame me kontserdi ära jätma. Loodame, et te saate oma raha kindlasti tagasi," lisas Leontjev oma veebilehel.

Kontserdi korraldaja TCC (Tallinn Concert Club) pakub Piletilevi leheküljel võimalust tänaõhtune Leontjevi pilet mõne teise nende korraldatud ürituse pileti vastu välja vahetada. Kui aga see variant ei sobi, saab kuu aja jooksul piletid tagasi müüa, ent sedagi alles alates 28. juunist.

Ka sama korraldaja poolt organiseeritav Irina Dubtsova kontsert Alexela kontserdimajas on praeguse seisuga tühistatud.