“Tema lavashow saab olema hullumeelne, seda kinnitab nii meile saadetud tehniline raider kui ka varasemate etteastete kogemus. Van Buuren armastab oma publikut ning pika karjääri jooksul ei ole ta veel pakutava osas järeleandmisi teinud,” kommenteerib Õllesummer Festivali üks peakorraldajatest Tarmo Tuvike.

Grammy nominatsiooniga DJ veab iganädalast raadiosaadet A State of Trance, mida kuulab üle 37 miljoni kõrvapaari enam kui 84 riigist. Suurest edust kannustatuna on saade kasvanud ülemaailmseks üritustesarjaks. Armin van Buuren on välja andnud kuus täispikka albumit, millest viis on ilmunud tema kaasomandis oleva plaadifirma Armada Music alt.

Franz Ferdinand, Armin van Buuren, Pet Shop Boys ja paljud teised - see ongi Õllesummer Festival 25. Õllesummer Festivali päevapilet maksab 23 eurot ning tagab sissepääsu Tallinna Lauluväljaku alale vabalt valitud festivali päeval. Piiratud koguses müüdavad festivali passid hinnaga 40 eurot saadaval kuni 7. maini. Piletid on müügis Piletilevi kodulehel ja müügipunktides üle Eesti.