“Plaanisime teha hästi lihtsa video nagu oleks keegi telefoniga filminud. Aga välja kukkus nagu päris!” ütleb bändi manager ja liige Danel Pandre. Video režissöör on laia rahvusvahelise kogemusega Marek Miil, loovmootorid Tanel Padar ja Susan Luitsalu-Miil.

“Video võtted nägid nii kreisid välja, et inimesed küsisid meie käest mitmeid kordi, mida me suitsetasime, kui me seda stsenaariumit välja mõtlesime. Tegelikult istusime Susaniga reedel kell kümme ökokohvikus, hommikul kell kümme, mitte õhtul ning jõime smuutisid ja rohelist teed,” valgustab Tanel Padar.

Susan Luitsalu-Miil lisab: “Video mõte on see, et inimesed otsivad tihti õnne valemit teistest inimestest, kuid tegelikult algab õnn ikka sinust enesest. Taneli meelest oli just kurb kloun sümbolina kõige parem neid olukordi etendama. Aga ma arvan, et tegelikult tõi ta nii diibi vabanduse lihtsalt selleks, et ta tahtis klounikostüümi ja –grimmi proovida.”

Videos ei ole kasutatud ühtegi professionaalset näitlejat ega spetsiaalselt ehitatud võtteplatsi. “Nagu öeldud, plaanisime teha hästi indie video. Valisime oma sõprade ja tuttavate seast välja enda meelest sobivad inimesed ja kõik tulid kohale sellistena nagu nad on. Mingeid kostüüme peale klounide samuti pole. Puhas fun!” selgitab Danel Pandre.

Kontserditel 4.,5. ja 6. juunil esitleb oma albumit “Siinpoolne” ka Ott Lepland bändiga. Kõikidel kontserditel teevad kaasa Genka ja Eesti Otsib Superstaari finalistid.

VIDEO:
Idee: Susan Luitsalu-Miil ja Tanel Padar
Režissöör: Marek Miil
Produtsent: Susan Luitsalu-Miil
Tegevprodutsent: Maario Masing
Operaatorid: Margus Malm, Martin Randalu
Valgustaja: Volmer Kliimand
Stilist: Kenneth Bärlin
Grimm: Kaire Hendrikson, Britt Ressar
Montaaž: Marek Miil
Värv: Martti Leetsar