"Carly Rose Sonenclar, kes mängib muusikavideos naisosa, oli mõned aastad tagasi X-Factoris ja ta hullult meeldis mulle. Kui ma 11aastaselt plaadilepingu sain, tegin ma ükspäev lihtsalt nalja pärast nimekirja asjadest, mida ma saavutada tahan. Seal oli asju nagu ”müüa välja kontsert”, ”saada #1 singel” ja ”kohtuda Carly'ga”. Ma sain maha tõmmata esimesed kaks ja mõned asjad veel, kuid mitte Carly oma. Ma olin selle juba täiesti ära unustanud, kuni mu isa sai managerilt e-maili, et nad bookisid naisossa ühe ameerika laulja ja näitleja Carly Rose Sonenclar`i. Ma lihtsalt ei suutnud seda uskuda. See oli nii vinge! Ma sain temaga kohtuda ja aega veeta ja ma isegi rääkisin talle selle loo. Ma ei unusta seda kunagi," õhkab Isac näitlejannast rääkides.

"Me mõtlesime kontseptsiooni peale ja ma ütlesin neile, et ma tahaksin muusikavideot, mis ei oleks tüüpiline boy-meets-girl video. Me arutasime ka seda, et oleks lahe lisada mingeid eriefekte ja lõpus võiks olla mingi püänt. Peale seda pani tiim kogu plaani ise kokku. Mul on hea meel, et nad kaasasid mind sellesse protsessi ja kuulasid mu soove. See oli parim meeskond, kes mul olnud on ja meil oli väga lõbus. See ei ole alati nii. Vahel on võttepäevad väga pikad ja palju tuleb oodata ja niisama passida. Seekord oli meil kogu aeg lõbus, sai palju nalja, loobiti värve, korraldati tantsu võistlusi jms," muljetab popstaar videovõtetest.

”No One Else” ilmus algselt 2015. aasta novembris Euroopas. Selle loo tegid uue põlvkonna noored andekad laulukirjutajad Charles “Chizzy” Stephens III ja Georgia Ku. See duo on varasemalt töötanud näiteks selliste artistidega nagu Justin Bieber, Skrillex ja Chris.