End peamiselt rock- ja metalmuusika piirimaile liigitav bänd on seekord välja tulnud looga, mille rajude kitarririffide peal kõlab tavapärasest popi-maigulisem meloodia. “Mõnusa energiaga pop-metal” kommenteerib uut lugu Martti ise. “Loost lähtuvalt tundus õigem läheneda videole lihtsalt ja traditsiooniliselt. Tulemuseks on ilus must-valge videopilt, mille fookuses on ainult bänd ise. Ehe ja aus,” lisab ta.

Uus lugu “Feel So Bad” on salvestatud paralleelselt Tallinnas ja Los Angeles’es ning sellel teevad lisaks põhikoosseisule kaasa kitarrist Raz Azraai (USA) ning bassist Will Weiner (USA). Video valmimisele aitasid kaasa tegijad Eesti tele- ja videomaastikult - kaasrežisöörina Tarvo Mölder ja operaator Tauno Sirel. Režii, montaaži ja järeltöötluse tegi Martti ise.

Loo audiomiks valmis Soomes, Aksu Hanttu käe all ning masteri eest vastutab Svante Forsbäck Chartmakersist (Volbeat, Sunrise Avenue, Von Herzen Brothers, Rammstein jt). Silverstique on rahvusvahelise koosseisuga projektbänd, mis saab kontsertide andmiseks kokku vaid mõned korrad aastas. Põhikoosseisu moodustavad kitarrist Martti Leetsar, laulja Helen Leetsar ja trummar Stanely Love (USA). Bändi tegemiste kohta rohkem infot nende Facebookist ja Youtube'ist.