Video monteeris Siim Parisoo ja heli võttis üles ning mängis kokku Martin Kikas. Kuna Ö Stuudio püüab raputada ka esteetilist standardit, siis filmisid materjali üles kaks erineva käekirjaga operaatorit Siim Parisoo ja Hanna Samoson. Põnevuse säilitamiseks kasutati videosarja esimese loo puhul monteerija ning koloreerija Siim Parisoo materjali.

„Hulkuv laev“ on laulude „Selle ilma igav kainus“, „Pigilind“ ja „Tähetund“ kõrval üks neljast Betti Alveri luuletuse viisistusest, mille leiab 2016. aasta lõpus avaldatud plaadi „Põhja Konn“ pealt.

2018. aasta veebruari keskpaigas ilmub Põhja Konnal duubelvinüül „Põhja Konn“, millele jõuavad lisaks kollektiivi varasematele lugudele ka Betti Alveri luuletuste „Hääled“, „Mitte viirastus, meeltepett“, „Külm puhang lõõtsub“ ja „Suurest haardest“ muusikalised töötlused. Viimased neli poeesi said eelnevatest veidi teistsuguse muusikalise kuju – luuletused on vinüüli jaoks sisse lugenud näitlejad Anu Lamp, Andres Ots, Lauri Kaldoja ja Karmo Nigula ning selle juurde komponeeritud muusika sündis nende lugemisviisist.

Albumi esitluskontserdid toimuvad 16. veebruaril Tallinnas Vabal Laval ja 17. veebruaril Tartus Eesti Rahva Muuseumi teatrisaalis. Esitluskontsertide külalisesinejana astub üles Erki Pärnoja.