Lana on oma videotesse alati põiminud rohkelt fantaasiat ja metafoore, kuid oma hiljutisest meelteseisundist on ta viimastes intervjuudes väga selgelt kõnelenud. Surm varajases eas paistab artisti pealuvat ning ta rääkinud imetlusega niinimetatud 27-klubist, kuhu kuuluvad maailmakuulsad muusikud Amy Winehouse, Janis Joplin, Jim Morrison ja Jimi Hendrix, kes kõik selles vanuses surid.

Seega poleks sugugi imekspandav, kui Lana, kes ühtlasi jumaldab ka 60ndaid, lisas oma videosse tolle ajastu mõrvari. Kokkusattumuseks on sarnasus pisut liiga suur. Lana video leiab aset küll Malibus ja laulja tapetakse relvast, samal ajal kui Specki mõrvavahendiks oli nuga. Siiski on videos ka steen, kus tundub, nagu Lana keha läbistab nuga.

Kes oli Richard Speck? Ta piinas, vägistas ja tappis 1966. aasta juulis kaheksa meditsiiinitudengist tütarlast. Mõrvad leidsid aset Chicago haiglas ja olid kümnendi kõmulisemad. Speck abiellus 15-aastase tüdrukuga pärast seda, kui too temast rasedaks jäi. Mees pääses küll surmanuhtlusest, kuid suri 49-aastaselt vanglas südamerabandusse.