Elephants From Neptune andis esimese kauamängiva välja 2012. aasta aprillis. Album pälvis tunnustust nii fännidelt kui muusikakriitikutelt ning oli Eesti Muusikaauhindade jagamisel nomineeritud mitmes kategoorias. 2013. aastal järgnesid kaks EP-d ning rahvusvaheline edu – bänd esines kõikidel meie piirkonna suurematel festivalidel ning kontserte said nautida ka Hollandi, Inglismaa ning Soome muusikasõbrad.

"Pressure & Pleasure“ sündis koostöös Eesti noorema generatsiooni ühe andekaima ja edukaima produtsendi Ago Teppandiga. Varasemalt on mees töötanud selliste artistidega nagu näiteks Iiris ja Outloudz ning alles hiljuti ka selliste maailmanimedega nagu The Used ning 5 Seconds of Summer, kes praegu maailma edetabelite tippudes troonib.

"Võtsime rahulikult aja maha, kirjutasime ligi 20-25 täiesti uut lugu ning üritasime neist maksimumi kätte saada,“ avab bändi solist ja kitarrist Robert Linna ligi neli kuud kestnud salvestusprotsessi tagamaid. „Eesmärk oli teha plaat, mille kõik 11 lugu oleksid maksimaalselt head ning mis moodustaksid värske ja unustamatu terviku. Need lood annavad märku bändi arengust nii kirjutamise, arranžeerimise, esituse kui ka helikvaliteedi osas. Neis on äike, neis on jõud, neis on sõnum,” sõnab Linna. Plaadi erinevates lugudes teevad kaasa bändi mitmed head sõbrad - Ewert Sundja ja Kristjan Kallas (Ewert and The Two Dragons), Johanna Eenma ja Mikk Simson (I Wear* Experiment, Iiris), Kostja Tsõbulevski (Iiris, Vaiko Eplik & Eliit), Marie Vaigla ja Jonas Kaarnamets (Frankie Animal), Ivo Linna (Rock Hotel).

Täispikkuses saab uue albumiga tutvuda alates 6. oktoobrist, mil muusika striimimise platvorm Deezer eksklusiivselt kõik lood kuulajateni toob. "Pressure & Pleasure“ jõuab poelettidele 13. oktoobril. Veebipoe www.311.ee kaudu on aga kõigil huvilistel võimalik album ette tellida juba alates tänasest.

Piletid Tallinna esitluskontserdile 7. novembril tulevad müügile homme, 26. septembril kell 10.00 Ticketpro veebilehel ning müügipunktides üle kogu Eesti.

Esitluskontsertide ajakava:

6. november – Genialistide Klubi, Tartu
7. november – Von Krahli Teater, Tallinn
15. november – Rock Club Volume, Pärnu
27. november – Nabaklab, Riia
28. november – Fonoklubs, Cesis
29. november – Fontaine Palace, Liepaja