Kenneth on tänaseks räppinud pea 2 aastat. Kuigi alguses salvestas ta kodus peamiselt tuntud hip-hop artistide covereid, taipas ta peagi, et on aeg kirjutada oma loomingut. Viimased pool aastat on ta tegelenud oma esimese EP kallal, mille pealt võib leida mõjutusi glich-hopist, kantrist, elektroonilisest tantsumuusikast ja loomulikult asja tuumast hip-hopist.

“There is plenty of more where dat came from!” ("Seal on palju, kust see tuli" toim.) kirjutab ta oma Facebooki lehel. 

Metsakutsu ja tema kälide poolt loodud elustiili blogi Hooligan Hamlet kirjutab Kennethi kohta: “Diggime väga, kuhu poole Eesti hiphop peale 20 aastat punnitamist ja pingutamist liikumas on. Lõppude lõpuks on meil olemas MC'd, kelle videost võib leida õrnalt näkase kampsuni asemel Karl Alley “Vogue” snapbacki. Sound on badass, suund on õige, tao seda rauda, kuni see tulitab. Tuult tiibadesse ja lenda kõrgelt. Yeihaaaahh bwwoooy!”

 (tõlkimatu toim.)

Genka arvab, et video on kvaliteetne ja ilus, kuid veidi liiga teismeliste tumblr ning sarnast asja on juba korduvalt nähtud, samas maailmas pole nagunii midagi uut ju. “Sellegipoolest korralik enter,” lisas ta.

Tahad lugu alla laadida? Aga vot enne pead laikima SIIT