Kitarristid Riho Sibul ja Jaak Sooäär, bassist Henno Kelp ning trummar Andrus Lillepea tõid kuulajateni suure sisendusjõuga kava “Juhan Liivi radadel”, mille emotsioonideskaala ulatus intiimsetest ballaadidest kirgliku rockini. Riho Sibula erilise tämbri süngevõitu kõla ning tumedad harmooniad väljendavad toonast ja tänast maailmavalu.

Liivi luulet iseloomustab lihtsus, siirus, tundesügavus ja erakordne üldistusjõud. Juhan Liivil on palju luuletusi, mis on ajatud ning kõnetavad tänast lugejat, nagu oleks need kirjutatud just tänapäeva silmas pidades. Muuhulgas on Liivil ka palju ühiskondliku ja sotsiaalse sisuga luuletusi, mis kirjeldavad väga tabavalt olukorda tänases Eesti riigis. Ansambel Juhani muusika peateemaks ongi "Eesti oma asi" Juhan Liivi luuletuste kaudu. Muusikaliste väljendusvahendite skaala kaldub seekord jõulise rokiliku väljenduse poole.

Riho Sibulat ja Jaak Sooäärt seob varasemast ajast koostöö mitmetes ansamblites nagu Una Bossa ja Eesti Keeled. Henno Kelp ja Andrus Lillepea on Jaak Sooääre partnerid ka ansamblis Heavy Beauty. Neli suurepärast muusikut teevad kummarduse Eesti suurele poeedile Juhan Liivile.