Claim x Roki on räppmuusikaga tegelenud kümmekond aastat. Ühiselt alanud rännaku käigus on muusikat tehtud erinevates koosseisudes ja kollektiivides. Noorte meeste renomees on esinemised kõigilt Eesti Hiphop Festivalidelt alates eesti räppmuusika suurürituse teisest toimumisaastast ning lugematult erinevaid lugusid, muusikavideosid ning projekte. “Tahan Unistada on meie jaoks omamoodi teetähis. See võtab kokku protsessi esimestest sammudest muusikas kuni praeguse hetkeni, olles esimese etapi lõpusirgeks ja ühtlasi stardiplatformiks järgmistele projektidele.”on Roki enesekindel.

Hobikorras muusika tegemine sai uue hingamise aastake tagasi, kui algas tõsisem koostöö esimese stuudioalbumi suunas. Tänaseks on kätte jõudnud suure töö viljade maitsemise aeg ning kauaoodatud album on valmis saanud: “Albumi nimilugu ise on lihtne ja mõnus suvekas. Räägime erinevatest unistustest ja soovidest nii enda kui ka paljude teiste erinevate inimeste vaatevinklist – igaühele midagi.”

Räpparid tänavad kaasesinejat suurepärase koostöö eest. “Kindlasti tahame koostöö eest tänada Laurit. Tema arranžeeritud ja lauldud refrään vormib loo tervikuks. Usun, et saime erinevate stiilide kombineerimisega suurepäraselt hakkama ja see lugu võiks väga erinevate muusikastiilide austajate suveunistuste täitumise taustaks mängida”

“Claim x Rokiga sain tuttavaks käesoleva aasta alguses, meelelahutusliku korvpallimängu käigus, mille raames toimusid ka meie muusikalised etteasted”, räägib Lauri. “Mehed teevad oma asja hingega ning seda on rõõm kuulda ja näha”, kiidab laulja kolleege ning lisab, et kui räppartistid temaga koostöö suhtes ühendust võtsid, ei pidanud ta kaua mõtlema. “Laulu fiiling ja mõte mulle meeldisid, refrääni meloodia kirjutasin ning seadsin suhteliselt kiiresti ning kui ajakavad paika loksutati, siis tehtud ta saigi”, räägib maikuus oma teise sooloalbumi “LP” välja andnud muusik.

“Lugu on suvine, unistav, lootusrikas... Töö video kallal oli igati fun. Claim x Rokile soovin debüütalbumiga südamest EDU”, võtab Pihlap teema kokku.