"Ma tahan olla ja jääda sõltumatuks tegijaks nii kaua kui võimalik ja tahan ise valida, kellega ma biiti teen ja filmin," kinnitab EIXD. "Algusest peale kogu protsessi ise juhtida, valida, kahelda, üle vaadata, piinelda ka- see on huvitavam kui et tulevad professionaalid ja teevad mingi järjekordse ühesuguse toodangu. Ma tahan ise teha," muigab noormees.

"Kasvata tiivad" video tegemine võttis ühtekokku kolm kuud aega. Kõigepealt olid sõnad, siis tegi Holger Rannus aka Kolmnurk biidi, siis tuli välja mõelda video stsenaarium- selle kirjutas Eik ise. Video ambitsioon oli seekord suurem, sest filmima pidi ka New Yorgis.

Eestis filmitud kaadrid aitas "purki" Eik Eriku klassivend Mattias Hallismaa, kes on seni pea kõikide EIXD videode filmimises kaasa löönud. Käepärastest vahenditest ehitati mh "kaamerakäru", et pilt saaks dünaamilisem. Mattias, kes igapäevaselt on kirglik korvpallur, tunnistabki, et teda tõmbab üha enam filmimise ja fotograafia suunas. Noormehe Instagrami postitused koguvad alati suurel hulgal "laike"- ju siis on mõttel jumet.

New Yorgis sai kaameramehena "käe valgeks" Veli V. Rajasaar, vend, kes ühtlasi õpib ka BFMis: "New York ongi täpselt selline nagu oleme harjunud filmides nägema. Selleks, et saada kätte klišeed- suurust, kiirust, inimmasse- on vaja teada lokatsioone. Filmisime põhiliselt Manhattanil ja valisime eelnevalt välja veel mõne koha, mis video seisukohalt on märgilise tähendusega või aitab teksti mõistmisele kaasa."

Montaaži tegi Eik Erik algusest peale ise: "Mida rohkem ma lugusid kokku panen, seda suuremad on iga kord kahtlused ja kõhklused. Tahaks, et asi areneks ja oleks huvitav vaadata. Igasuguste efektide kasutamisel olen ettevaatlik, lihtne on kõike trikitamisega ära rikkuda. Aga ma väga loodan, et "Kasvata tiivad" video pakub vaatajatele naudingu. Aitäh mu sõpradele, kes on selle teekonna kaasa teinud," on Eik lootusrikas.

Eik Erik Sikk on 14-aastane noormees, kes õpib Vanalinna Hariduskolleegiumi 8p klassis. Lisaks luuletamisele tegeleb ta fotograafia ja filmiga, käib Polygon teatrikoolis ja on kaasa teinud mitmes telelavastuses ja lühifilmis. Näitlejaks saamise soovi kõrvale on kerkinud mõte - mis oleks, kui õpiks näitlemist ja siis ka režissööritööd? Eks me näe! Igatahes pakub muusikavideote otsast lõpuni tegemine häid väljakutseid.