"Kohe kui bändiga seda lugu arranžeerima hakkasime, saime aru, et sellele loole tuleb teha video. Meie bändi kõla ja selle loo avarad sõnad lausa sulasid kokku", kirjeldab loomeprotsessi Eeva Talsi.

"Huvitav fakt on seegi, et praeguse video autorid võtsid meiega veel enne selle loo sündi ise ühendust sooviga meile üks muusikavideo filmida", räägib bändi mandoliinimängija Villu Talsi. "Algselt planeerisimegi üldse ühest teisest loost video teha, kuid kui neile selle idee saatsime, lõid lambid ka nende peade kohal põlema", lisab Villu. "Õnnelike juhuste kokkulangevus", nendib Eeva.

Muusika autor Eeva Talsi, sõnad Juhan Aru, arranžeering Curly Strings. Video režissöör ja stsenaarium Tarvi Roos, produtsent Marko Järv, operaator Mattias Veermets, kunstnik Stina Tiigimäe, valgusmeister Tõnis Tuuga, montaaž Tarvi Roos. Osades: tüdruk – Kätriin Helena Huttunen, poiss – Markus Tiigimäe, vanaisa – Ilmar Meos, vanaema – Ulvi Luht-Meos.

Tarvi Roos ja Marko Järv videost: "Video idee sai alguse kui Eeva tutvustas meile selle loo tausta, ärkamist oma kallima kõrval ja vaadata teda hetke enne kui ta silmad avab. Mõttearenduse käigus jõudsime unenägudeni ning selleni mida nad meile tähendavad ja kuidas me endit seal näeme. Kohe produktsiooni alguses otsustasime, et stuudiosse filmima me ei lähe, soovides kasutada Eestimaa looduslikust ja lihtsust".