Viimased esinejad, kes line-up’I lisatud, on USA-s tegutsev Rival Sons ja Soome DJ-duo Noora Kobain & Natashia Nevermind. Samuti on lisandunud üks Eesti band Elephants From Neptune, kes astub lavale festivali ühel põhipäeval, laupäeval.

Festivalil Rock The Beach esinevad kolmel päeval näiteks ka sellised mainekad bändid nagu Green Day (USA), Queens Of The Stone Age (USA), Stone Sour (USA), Billy Talent (CAN), The Gaslight Anthem (USA), All Time Low (USA), Parkway Drive (AU), Thirty Seconds To Mars (USA), Airbourne (AU), Modestep (UK), A Day To Remember (USA), Mustasch (SWE), Apulanta (FIN), Rival Sons (USA), The Blackout (UK), Rammstein (GER), Paramore (USA), Danko Jones (CAN), Enter Shikari (UK), Kotiteollisuus (FIN), Newsted (USA), Graveyard (SWE), Royal Republic (SWE), Metz (CAN), Zemfira (RUS), Huoratron (FIN) ja Rolo Tomassi (UK).

Neljapäevase Rock the Beachi missiooniks on saada suureks rahvusvaheliseks suvefestivaliks, mis meelitab Helsingisse rokifänne üle kogu Euroopa. Eesmärk on pakkuda publikule parimat rokk-, punk- ja elektroonilisest muusikast ning seda kõike mitmekülgse festivaliteenuse raames.

Festivali pealava Radio Rock Stage ning teine lava asuvad kohe Balti Mere ääres, kolmas on ümbritsetud mändidest. Helsingi legendaarseim rand on sellise festivali jaoks ideaalne, asukoht ja merevaade on suurepärased.