Ürituse promootor ning State of Zoe solist Anneliis Kits tutvustab: "Mitmetunnise kontserdi vältel võib leida kavast nii jazzi, futurislikku poppi, head gruuvi, folgi sugemetega indie-poppi, kui kauneid meloodiaid ja siiraid ning vahetuid emotsioone. Koostöös partneritega Heavein, 4Room, Mööbeldaja luuakse Eesti parimasse ja suurimasse helistuudiosse kodune ning sundimatu keskkond!"

Veidi ka esinejatest:

Wilhelm on noortest Tartu muusikutest koosnev kollektiiv, kes on kokku tulnud eesmärgiga muusikast ning muusika loomisest rõõmu tunda ja tuua kuulajateni endi kirjutatud omaloomingut. Muusikastiiliks on kollektiivil kujunenud jazzisugemetega indie-popmuusika.

Anett Kulbin- vokaal
Kaisa Lillepuu- vokaal
Lauri Kadalipp- saksofon, ukulele
Paul Neitsov- kitarr
Jorven Viilik- bass
Kristjan Mängel- trummid
Jälgi neid Facebookist SIIT!

State of Zoe on kooslus, mis sünteesib ühtseks orgaaniliseks tervikuks jazzi, souli, futuristlikku poppi ja elektroonikat. Koos musitseerides viib kollektiiv kuulaja rändama erinevatesse emotsionaalsetesse seisunditesse ja muusikalistesse kihtidesse, kus üks hetk kõlab tuttavlik 70ndate gruuv ning 80ndate tantsumuusika vibe, millele järgneb vokaalselt eepiline futupop. Justkui Roisin Murphy, Four Tet, Toro Y Moi, Stevie Wonder & Thelonius Monk oleks saanud ühise lapse ning õpetanud talle tšellot ja tantsumuusika põhitõdesid.

Anneliis Kits - vokaal & elektroonika
Raul Ojamaa - kitarrid & elektroonika
Talis Paide - klahvpillid & elektroonika
Siim Avango - bass
Caspar Salo - trummid
Jälgi neid Facebookist SIIT!

Raul Sööt Deeper Sound on üheksaliikmeline Eesti jazzikaardiväest koosnev kollektiiv, mis esitab eestvedaja, saksofonist Raul Söödi originaalloomingut. Söödi näol on tegemist interpreedi ja heliloojaga, kelle kompositsioone ja arranžeeringuid on esitatud ning salvestatud väga mitmete tuntud muusikaliste ühenduste poolt nagu näiteks Norwegian Broadcasting Orchestra, The Holland Metropole Orchestra, Estonian Dream Big Band, Tallinna Kammerorkester, Vanemuise Sümfooniaorkester, Pärnu Linnaorkester, XXI.sajandi Orkester, Kaunas City Symphony Orchestra, WDR Big Band.

Raul Sööt - saksofon
Keio Vutt - saksofon
Meelis Vind - bassklarnet
Mihkel Metsala - trompet
Eduard Akulin - tromboon
Virgo Sillamaa- kitarr
Holger Marjamaa - klahvpillid
Peedu Kass - bass/kontrabass
Kaspar Kalluste - trummid
Jälgi neid Facebookist SIIT!

Kontsert toimub Eesti Rahvusringhäälingu raadiomaja 1.stuudios, Kreutzwaldi 14. Kontserdi algus on 20.00, uksed 19.00. Piletid hinnaga 7€ saadaval eelmüügist Ticketpro müügipunktides ning tund aega enne kontserdi algust kohapeal. Tule kohale! Ürituse Facebooki leht asub SIIN!