Heavy-metali fänne hullutav miniatuurne Udo Dirkschneider on tõeline metali-ikoon, kelle tegemisi jälgivad põnevusega sajad tuhanded, kui mitte miljonid muusikasõbrad. Udo nimi kerkis metalimaailmas esiplaanile juba 1970. aastate alguses, kui tema eestvedamisel loodi legendaarne Saksa grupeering Accept, kust ta selle kõrgaegadel skandaalselt lahkus, et luua stiililt sarnane, kuid siiski täiesti uus bänd — U.D.O.

Arvatavasti üks Saksa metalmuusika suurimaid ekspordiartikleid on olnud äratuntav just Udo hääle järgi — rockmuusika huvilised teavad unepealt Accepti aegumatuid hitte nagu „Princess Of The Dawn“, „Balls To The Wall“ ja „Metal Heart“.

“Back to the Roots Part 2” toob kuulajateni Accepti lood, mida tuuri esimeses osas ei esitatud. Tänavu märtsis teatas bänd, et kuna tuuri esimene osa osutus niivõrd edukaks, siis otsustati seda pikendada ning ühtlasi muuta ka setlisti. “Saime fännidelt meeletu hulga kirju sooviga, et me jätkaksime Dirkschneideri projekti. Otsustasime soovile vastu tulla ja ootame pikkisilmi teiega uuesti kohtumist”, seisab bändi kodulehel olevas avalduses.

Piletid Dirkschneideri kontserdile hinnaga alates 29 EUR tulevad müügile Piletilevi müügipunktides ja Statoili teenindusjaamades üle Eesti esmaspäeval, 17. aprillil kell 10.00.