Staarprodutsent külastab Tallinna ööklubi “Factory” oma viimase albumi “Politics of Dancing 3” maailmaturnee raames. Korraldajate sõnul on 90% piletitest välja müüdud ning lubatakse vaatemängulist ja ülivõimsat eriefektidega rikastatud üritust.

Paul van Dyk on elektroonilise tantsumuusika DJ, muusik ja produtsent, kes on oma töö eest võitnud 2 Grammy auhinda. 2005. ja 2006. aastal valiti Dyk maailma parimaks DJ-ks. Paul on püsinud maailma top 40 DJ seas juba pea 20 aastat järjest, nendest 13 aastat esikümnes, mis näitab tema tunnustatust üle maailma. Paul Van Dyk on praeguse seisuga müünud ligi 5 miljonit plaati ning tema edulugu ei näita raugemise trende.

Paul Van Dyk tuntuimad hitid on legendaarne Ibiza hümn “For An Angel”, “Home”, “We Are Alive” ning Eesti raadiotes palju eetriaega saanud “Let Go”.

Klubis Factory annab Dyk eksklusiivse kontserdi, kus lubas esitleda täiesti uut ja senikuulmata materjali. Korraldajad paluvad külastajatel kohal olla varakult, et vältida järjekordi ukse taga. Sissepääsu ette püstitakse katusega väliala, et järekorras seismine külastajatele mugavamaks teha, kui peaks ilmastikuolud heitlikud olema.