Graham Nash on lubanud, et Crosby, Stills & Nash ei esine enam mitte kunagi koos, sest tema suhted David Crosby'ga on jõudnud punkti, kus see bänd ei saa lihtsalt enam eksisteerida, kirjutab väljaanne Consequence of Sound.

"Mulle ei meeldi David Crosby praegusel hetkel," ütles Nash oma hiljutises intervjuus ning lisas: "Ta on olnud minu vastu viimased paar aastat vastik, nii kuradima vastik. Ma olen olnud seal ja päästnud teda viimased 45 aastat ja tema käitub minuga nii. Ta ei saa seda mulle teha."

Väidetavalt sai Nash pidevalt Crosby'lt ebameeldivaid kirju ning see ajas mehel kopsu üle maksa: "David Graham rebis välja Crosby, Stills, Nash & Youngi südame. Kuidas ma saaks mitte olla kurb? Vaata kasvõi muusikat, millest me tõenäoliselt ilma jäime. Kuidas ma saaks mitte olla kurb?"

Mehe sõnul on ta Stepeheni ja Neil'i muusikas elanud tervelt kümme aastat ning tal on sellest kõrini. Nash tahab lõpuks ainult iseendale keskenduda.

Crosby, Stills, Nash & Young esines viimati koos Neil Youngi iga-aastasel heategevuslikul kontserdil 2013. aasta oktoobris. Järgnevad kaks aastat olid Crosby, Stills & Nash suurel maailmaturneel, kuid on selle lõppemisest saadik on bänd olnud passiivne.