Erinevate Tubade Klubis astub üles üheksa koosseisu. Värskeid jazzistandardite arranzeeringuid esitab Linda Kanter Quartet, kes on juba üles astunud ka üle Eesti jazziklubides. Vahetut muusikalist dialoogi ning originaalloomingut pakub Johannes Laas kvintett. Ansambli MIS·MATE liikmed ütlevad aga enda kohta: “Meie muusika on meie loodud. Iga lugu on oma looja nägu, ent jagades saavad nad suureks osaks igaühest. Vaikses õhus kannab meid omamoodi sünergia ning seda tahamegi teistega jagada.” Samuti esineb Groove Clinic, kelle eeskujud on John Scofield, Antonio Sanchez ja Pat Metheny. Ansamblit Vibes sundis kokku saama kooli ansamblitund, kuid koostöö sujus nii hästi, et alustati ka oma lugude esitamist.

Trio Joern and The Michaels, kes mängivad enda nimetusega kick jazzi, on Bremenist ning tuuritanud Tudengijazzi raames igas kontsertpaigas. Kick jazz on kaasahaarav ja tantsuline, kuid samas ka väljakutset esitav ja eksperimentaalne. Rootsist Göteborgist on tulemas ansambel Elmseld, mis mängib uut ja innovatiivset jazzi ning mis seguneb rootsi folk muusika tugevate elementidega.

Tudengijazzi lõpukontsert toimub 12. märtsil Tallinnas Erinevate Tubade Klubis algusega kl 18. Kahel laval astub üles üheksa koosseisu.