Mänedžer Peeter Soovik on veendunud, et antud showcase on selgelt bändi siiani suurim võimalus nende kiiresti arenenud ajaloos. “Ajalugu näitab, et näiteks Draakonitel (Ewert and The Two Dragons toim.) hakkasid asjad just Eurosonicul kiiresti arenema. Suhtume sinna minekusse kui suurepärasesse võimalusse, kus ei tohi midagi juhuse hooleks jätta. Esinemine peab olema perfektne ning eelnev töö agentide ja delegaatidega põhjalik,” räägib Soovik.

Eurosonic Noordeslagil esinemine on Frankie Animali jaoks olnud rõõmus saladus sellest ajast alates, kui Raadio 2 muusikaguru Erik Morna augusti algul uuris, kuidas oleks, kui esitaks Frankie Animali Euroopa Ringhäälingute Liidu (EBU) ametlikuks Eesti artistiks. “Ja nii see läks, 26. septembri hommikul tuli kinnitus ka nende poolt ja nüüd on minek!” rõõmustab Soovik.

“Emotsioonid on väga laes, samas neid noori tundes meeldib mulle, et kogu sellesse asja suhtutakse jalad maas, rõhk on tugeval ettevalmistusel ja läbimõeldud lähenemisel. Võimalus on antud ja me kavatseme seda väga ära kasutada,” lubab ta ning vihjab, et bändil on lisaks kaalukale esinemisele plaanis alustada ka uue albumi lindistamisega, mis peaks praegu prognoosi kohaselt ilmuma 2015.aasta sügisel.

Kuula Frankie Animali megahitti “Obsession”, mida on Soundcloudi keskkonnas kuulatud juba üle 200 000 korra!

Frankie Animali koosseis:
Marie M. Vaigla — vokaal, klahvid
Jonas Kaarnamets — kitarr
Jan-Christopher Soovik — bass
Karl Eerik Valkna — trummid