Bändi kitarristi Mirko Miilitsa sõnul on August Hundil loomingulise viljakusega võrdlemisi head seisud, kuna plaadile said lood valitud lausa 30 idee ja demo hulgast. "Eks vaidlemist ja arutamist oli, kuid üldiselt valitses bändis üksmeel ja valik tehti võrdlemisi kergelt,” räägib ta.

Kokku sai plaadile pandud 12 laulu, mis koondavad endasse kahe viimase aasta loomingut. Teiste lugude hulgast leiab ka 2011. aastal ETV2 telesaates „Eesti TOP 50“ parima kodumaise muusikavideo tiitli pälvinud laulu "Thomas Malthus on surnud, mu arm". Plaadi värske singel "Tantsulõvi" on tõusnud Eesti raadiote koondedetabelis 5ndale kohale.

Plaadi teeb eriliseks see, et täispikk nimi on 279 sõna pikk ja selle lühendatud variant on "Meie aeg on käes...". Selle nime saamiseks tegi bänd oma kuulsate sõprade kaasabil telepoe, kus astusid üles Stig Rästa, Liis Lemsalu, Teele Viira, Silver Laas, Marten Kuningas, Robin Juhkental ja bänd Aides.

Läbinisti eestikeelne kauamängiv salvestati Türi Kultuurimaja stuudios Siim Tõnissoni poolt ja selle miksis Siim Mäesalu, kelle nimele võib kirjutada ka Lenna, Outloudzi ning Ewert and The Two Dragonsi plaadid. Muusika on kirjutatud ja produtseeritud August Hundi poolt. Plaadi peal teevad külalismuusikutena kaasa Taavi Paomets bändist Aides ja Marit Kesa taustavokaalidel, Rene Puura klahv- ning Martin Kuusk puhkpillidel.

August Hunt plaanib lähiajal ka esineda:
06.12 Gen Klubi (Tartu) koos Kevin Johannsoni bänd PLATB ja ansambliga Animal Drama
07.12 Klubi Rubiin (Viljandi) koos Kevin Johannsoni bändiga Pen London And The Box ja Nikns Suns
14.12 Rock Cafes (Tallinn) koos ansambliga Outloudz

Plaadi leiad füüsiliselt SIIT ja digitaalselt SIIT

Bändist rohkem loe SIIT